3D BOX: Kupovinom volana i mjenjača uz Gran Turismo 7 dobijate popust i poklon

Najbolji simulator stvarne vožnje, Gran Turismo 7, za PS5 i PS4 konzole stigao je u prodaju! Kupovinom igre, Logitech G29 Driving Force Racing Wheel upravljačkog seta i Logitech mjenjača, u 3D BOX-u ostvarujete popust od 12% na ukupnu cijenu. Pored toga, dobijate i prikladnu majicu na poklon. A kupovinom GT7 igre i Logitech G29 volana, odnosno upravljačkog seta bez mjenjača, dobijate 10% popusta i majicu gratis.

Navedeni paketi s popustom i poklonom uz Gran turismo 7, u ekskluzivnoj su ponudi samo u 3D BOX-u. Bez obzira na to volite li brzu vožnju, skupljanje automobila, dizajn ili fotografiju, u GT7 otkrićete svoju automobilsku strast. GT7 objedinjuje najbolje funkcije simulatora stvarne vožnje i još mnogo više od toga. Nije važno da li je vaša strast da budete takmičar, rekreativac, kolekcionar, varilac, dizajner logoa ili fotograf. U GT7 otkrićete svoju liniju u nevjerovatnoj kolekciji načina igranja, uključujući one najpopularnije kao što su GT Campaign, Arcade i Driving School.

Međutim, ako Gran Turismo 7 zaigrate uz korišćenje Logitech G29 Driving Force Racing Wheel upravljačkog seta, pred vama će se otvoriti sasvim nove perspektive. A kada na sve to dodate i upotrebu Logitech mjenjača, stvorili ste uslove za sasvim novo uzbudljivo i sveobuhvatno iskustvo.

Logitech G29 Driving Force Racing Wheel je definitivno najbolji set upravljačke opreme za svakog racing fana. Od volana visokokvalitetne izrade i performansi, do seta pedala od nerđajućeg čelika, sve izgleda kao savršena replika najznačajnijih elemenata kokpita. Trenutno u svijetu ne postoji bolji način za izvlačenje maksimuma od ovog upravljačkog seta od njegovog uparivanja sa visokim performansama igre Gran Turismo 7. Zato ne oklijevajte, već požurite do 3D BOX-a gdje vas čekaju navedeni popusti i pokloni.

Scroll to Top