Audio uređaje premium brendova JBL, Marshall i Bang & Olufsen 3D BOX izlaže na prvom Tattoo Show-u u Banjaluci

3D BOX podržao 1. Tatto Show u Banjaluci uključivanjem brendova Marshall, JBL, B&O i PSVR

U godini obilježavanja decenije uspješnog rada, 3D BOX je sa velikim zadovoljstvom podržao Prvi Tattoo Show u Banjaluci. Ova manifestacija, kao izraz duboko ukorijenjene ljubavi prema umjetnosti tijela, slavi kreativnost, strast i talenat lokalnih i međunarodnih tattoo umjetnika. Uključivanjem premium audio brendova Bang & Olufsen (B&O), Marshall i JBL, kao i postavkom PlayStation VR seta za zabavu posjetilaca svih generacija, 3D BOX na svoj način pruža doprinos kreiranju zabavne i uzbudljive atmosfere na prvom okupljanju zajednice ljubitelja tetovaža koja će moći da dijeli svoje priče, inspiraciju i umjetničku viziju.

Prvi Tattoo Show u Banjaluci osmišljen je kao manifestacija koja okuplja lokalne i međunarodne tattoo umjetnike u prostoru koji ostavlja mogućnost i izlagačima poput 3D BOX-a da posjetiocima pruže jedinstveno iskustvo i povezivanje s publikom koja cijeni kreativnost i individualnost. Na samoj manifestaciji, pored takmičenja tattoo umjetnika u tetoviranju, biće održane i edukativne radionice iz oblasti tattoo industrije, Meet & Greet susreti i razgovori sa tattoo umjetnicima.

Prateći prirodu manifestacije, 3D BOX s velikim zadovoljstvom i ponosom predstavlja premium audio brendove koji lako pronalaze svoje mjesto upravo u zajednici ljubitelja tetovaža i kulturi koja ovu zajednicu oblikuje i putem savršenog muzičkog zvuka. Dobroj atmosferi i zabavi svakako će doprinijeti i 3D BOX-ova postavka PlayStation VR seta za doživljaj vrhunskog gaming iskustva u virtuelnom svijetu u koji će posjetioci imati priliku da zakorače iz okruženja dinamične tattoo zajednice okupljene na prvom Tattoo Show-u u Banjaluci.

Scroll to Top