Pano 3D BOX-a sa brendovima GoPro i DJI na Svjetskom prvenstvu u raftingu

3D BOX uz brendove GoPro i DJI podržao Svjetsko prvenstvo u raftingu 2024!

Obezbjeđujući istaknutu vidljivost i dostupnost specijalnog asortimana brendova GoPro i DJI na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u raftingu koje se održava na rijeci Vrbas u Banjaluci, 3D BOX je sa velikim zadovoljstvom podržao organizaciju ove spektakuklarne manifestacije od izuzetnog sportskog, turističkog i ekološkog značaja za Banjaluku i region.

Na svjetskom šampionatu koje okuplja najbolje raftere svijeta, učestvuje više od 60 timova iz 20 država. Cijela smotra odvija se na potezu Krupa na Vrbasu – Karanovac. Jedan od velikih zadataka organizatora koje je 3D BOX takođe podržao je i sprovođenje namjere da se Krupa na Vrbasu ovom prilikom ispromoviše kao izuzetno privlačno turističko selo. Ostvarenjem ovog cilja smatraće se ako Krupa na Vrbasu bude uvrštena u top 20 najpoželjnijih turističkih sela na svijetu.

U turistički potencijal Krupe na Vrbasu imaće prilike da se uvjere svi takmičari i posjetioci ovogodišnje svjetske smotre raftera, koja će upravo u ovom banjalučkom selu 29. maja imati svečano otvaranje uz koncert, druženje i dobru zabavu. Uz akcione GoPro kamere i cijelu kolekciju DJI dronova iz asortimana 3D BOX-a, svi nezaboravni trenuci sa Svjetskog rafting prvenstva u Banjaluci i pratećih događaja moći će da budu snimljeni iz svih perspektiva, sačuvani i dijeljeni širom svijeta.

Scroll to Top