Uprkos pandemiji, Samsung potvrdio da Galaxy Note20 stiže u avgustu

U okviru svog najnovijeg finansijskog izveštaja, Samsung je suptilno potvrdio da su Galaxy Note20 i Galaxy Fold 2 u pripremi. Ovi željno iščekivani premijum modeli smartfona trebalo bi da po planu južnokorejske kompanije budu zvanično predstavljeni u drugoj polovini godine. Tradicionalno, to je mjesec avgust.

Reklo bi se da u ovoj najavi nema ništa neobično i neočekivano, ali pandemija Corona virusa je do sada mnogima već poremetila planove. Međutim, iz kompanije Samsung poručuju da će, uprkos problemima prouzrokovanim pandemijom, nastaviti da nude različite proizvode u premijum segmentu. A njihov glavni premijum uređaj je svake godine Galaxy Note smartfon, krcat najnovijim tehnološkim i inovatorskim rješenjima koja korisnicima pružaju fantastično iskustvo.

“Za drugu polovinu godine, uprkos nesigurnosti i mogućnosti produžene pandemije, očekuje se jačanje tržišne konkurencije. Proizvođači se svojski trude da se oporave od problema iz prve polovine godine. Kompanija Samsung će nastaviti da nudi različite proizvode u premijum segmentu objavom novih fleksibilnih i Galaxy Note20 modela”, poručuju iz Samsunga.

Balkan Android navodi da ova izjava svakako služi kao dobra potvrda, iako se to od Samsunga u najvećoj mjeri i očekivalo. Uprkos, dakle, aktuelnom stanju tržišta i nedoumica koje se mogu pojaviti usljed pandemije Corona virusa Galaxy Note20 uskoro stiže.

Prema nedavnim glasinama, Samsung će zadržati tradiciju objave najnovije Galaxy Note serije premijum telefona tokom avgusta. To znači da će Galaxy Note20 serija debitovati za nekoliko mjeseci.

A do kraja ljeta, kada očekujemo predstavljanje novih najboljih telefona na svijetu, na web shopu 3D BOX-a možete izabrati bilo koji Samsung smartfon proizveden u posljednjih nekoliko godina po trenutno najpovoljnijim cijenama u BiH. Podsjećanja radi, prethodnica dolazeće Galaxy Note20 serije bila je nevjerovatno atraktivna prošlogodišnja, jubilarna Galaxy Note10 serija. Sve modele ove serije, takođe, pronaći ćete u online trgovini 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top