Nove, niže cijene najboljih pametnih satova na web shopu 3D BOX-a

Na web shopu 3D BOX-a snižene su cijene nekih od najatraktivnijih modela pametnih satova. S novom, još povoljnijom cijenom, Samsung Galaxy Watch Active2 ostaje najatraktivniji pametni sat u ovoj godini.

Pored Samsung nosivih uređaja, odličnu ponudu na web shopu 3D BOX-a upotpunjavaju pametni satovi i fitness trackeri brendova kao što su Apple, Huawei, Xiaomi, Honor… U online trgovini 3D BOX-a, a sada ponovo i u 3D BOX shopovima u Banjaluci i Gradišci, po najpovoljnijim cijenama u BiH pronaći ćete, dakle, najkvalitetnije pametne satove i fitness trackere za posao, zabavu i praćenje vašeg zdravlja.

Širenje svijesti o važnosti zdravih navika, zdravog načina života i prirodnog jačanja imuniteta, najviše potaknuto pandemijom korona virusa, u većini svijeta izazvalo je povećanju potražnju za pametnim satovima i fitness trackerima. Pametni satovi i fitness trackeri danas su najpraktičniji personalni nosivi uređaji, nastali primjenom najnaprednijih tehnologija. Svi ovi uređaji iz ponude na web shopu 3D BOX-a obiluju korisnim aplikacijama popunjavajući sve praznine koje ne mogu da pokriju drugi pametni uređaji.

Pored prikazivanja tačnog vremena, temperature, vremenske prognoze, telefonskih poziva i poruka, pametni satovi i fitness trackeri iz ponude na web shopu 3D BOX-a će vam precizno izmjeriti kilometražu koju ste prešli u šetnji, džogingu ili vožnji biciklom. Pružiće vam, takođe, uvid u potrošnju kalorija tokom vježbanja, brzinu otkucaja srca pri manjim ili većim naporima, a prikazaće vam i kvalitet vašeg sna ako to želite. Većina ovih uređaja danas ima NFC čip koji obezbjeđuje beskontaktna plaćanja i čini život jednostavnijim i ugodnijim, što naročito može da dođe do izražaja u vanrednim okolnostima u kakvima smo se upravo našli.

Scroll to Top