Pažnja: Stiže Seagate Game Drive eksterni tvrdi disk od 2TB za PS4

PlayStation je upravo predstavio službeno licencirani Seagate Game Drive za PlayStation 4 sisteme. Riječ je, naime, o eksternom tvrdom disku od 2TB, jednostavne prenosivosti koji omogućuje preuzimanje, reprodukciju i snimanje više igara.

Na zvaničnom PlayStation blogu ističe se da je novi Seagate Game Drive strogo testiran i optimizovan za PS4 sisteme. Kompaktan i elegantnog dizajna, ovaj disk je brendiran tako da se savršeno slaže s PS4 konzolom. Najveća je, svakako, korist koju pruža, a odnosi se na veliko povećanje kapaciteta za narezivanje. Sa ovim dodatkom svaki gejmer moći će da zadrži svoje omiljene starije naslove i dodatke, a da pri tome ostavi prostora i za nove igre. Praktično, možete osloboditi prostor na unutrašnjem pogonu vašeg PS4 sistema i konsolidovati oko 50 igara na jedno mjesto.

Seagate Game Drive poboljšava igračko iskustvo jednostavnom instalacijom i direktnom vezom putem USB kabla. Postavljanje je jednostavno, jer PS4 automatski prepoznaje Game Drive i pomaže mu da se pokrene. Pokretanje traje otprilike tri minute.

Novi Game Drive za PS4, od iduće sedmice, prvo će se naći u prodaji u SAD i Kanadi po cijeni od oko 150 KM.

Seagate Game Drive za PS4 ima niz pozitivnih karakteristika:
– Odmah dodaje 2TB za približno 50 igara
– Obezbjeđuje Full-speed igranje, baš kao i igranje s unutrašnjeg pogona PS4 sistema
– Optimizovan za rad sa svakim modelom PS4
– Istinski plug-and-play, jer ne zahtijeva dodatne kablove
– USB napajanje

Scroll to Top