Volite li Live Wallpapers na Androidu? Obratite pažnju na HPSTR (Video)

Ako volite žive pozadine (engl. Live Wallpapers) i aplikacije pomoću kojih se one podešavaju, odnosno preuzimaju, onda je HPSTR Live Wallpaper ono što vam treba.

Prema pisanju sajta Pametni telefoni, riječ je o aplikaciji koja je nedavno zaplovila u okean Google Play-a, gdje je možete lako i jednostavno uloviti jer je besplatna. HPSTR Live Wallpaper donosi simpatičan način animiranja vaših fotografija na početnom ekranu mobilnih telefona i to izgleda fenomenalno.

HPSTR mijenja boju pozadine koju postavite, primjenjuje nekoliko različitih efekata kroz animaciju i provlači kroz taj svoj scenario neke fotografije sa 500px, Reddit-a i Unsplash-a. Naravno, uvijek možete izabrati posebnu kategoriju poput: crno-bijelo, noviteti, apstrakt, ljudi, golišavost, sport i još ponešto za 18+!

HPSTR Live Wallpaper sadrži filtere, raznorazne bedževe i efekte koji se mogu primijeniti svaki put kada prevučete prstom na novu stranicu ili kada se promijeni kategorija. Kada smo već kod animacija u okviru HPSTR Live Wallpaper-a lako možete podesiti interval animiranja, podesiti ponašanje efekata, izabrati samo one bedževe koji se vama dopadaju i slično. Uglavnom, paleta sa opcijama i funkcijama uopšte nije mala tako da uvijek možete prilagoditi vašu živu pozadinu po vašem ukusu. Da biste mogli da koristite sve ove navedene opcije, morali biste da platite 2.49$. Dakle, aplikacija je freemium, što znači da je besplatna za preuzimanje sa Google Play prodavnice ali se određene funkcije aplikacije plaćaju. Na vama je hoćete li koristiti samo besplatne opcije ili ćete je poželjeti u kompletu. Naime, puno zadovoljstvo će vas koštati samo 4.26 KM.

Zvanična video prezentacija ne prikazuje sav potencijal HPSTR Live Wallpaper aplikacije. Mnogo veće zadovoljstvo pružiće vam sama aplikacija.

Scroll to Top