Da li će Samsung uz promociju Galaxy S10 serije razotkriti i veliku misteriju

Prvi testovi kojima je podvrgnut dolazeći flagship Samsung Galaxy S10+ dodatno podgrijavaju atmosferu pred večerašnji Unpacked događaj u San Francisku. Prvi rezultati AnTuTu i Geekbench testova pokazali su, naime, da je ovaj model smartfona izuzetan Android uređaj.

Naravno, ključno pitanje je da li će se Galaxy S10+ već od sutra smatrati najboljim pametnim telefonom na svijetu. Rezultati obavljenih testova navode na takav zaključak, ali ipak treba sačekati i zvanično predstavljanje.

Na 3D BOX blogu pratićemo uživo ovo “raspakivanje budućnosti”, kako je južnokorejska kompanija najavila predstavljanje svojih novih modela. Pored S10 serije smartfona, event u San Francisku kompanija Samsung će iskoristiti i za predstavljanje još nekih svojih novih proizvoda.

Prema dosadašnjim najavama, izvjesno je da ćemo napokon biti upoznati sa kompletnom Galaxy S10 linijom smartfona. Pored toga, Samsung će predstaviti i nove pametne satove i fitness tracker. Do samog početka događaja najveća misterija ostaje da li će Samsung predstaviti i svoj prvi savitljivi telefon. To je i razlog više da večeras budete sa nama.

Scroll to Top