Samsung Galaxy Fold uvodi čovječanstvo u novu eru komunikacije (Video)

Samsung je spektakularno obilježio desetogodišnjicu svoje Galaxy S serije pametnih telefona. Učinjeno je to na Unpacked događaju u San Francisku. Prvi put u istoriji razvoja smartfona predstavljen je i savitljivi, preklopni Galaxy Fold!

Samsung Galaxy Fold je razvoj pametnih telefona podigao na viši nivo. Fold je višenamjenski, multifunkcionalni, kopmaktni uređaj koji se očas posla pretvara u jednako praktičan tablet. To ima da zahvali svom savitljivom ekranu koji se otvara i zatvara poput sveske. Međutim, to je sveska u kojoj možete da nađete ili sami kreirate sve zamislive i nezamislive pisane, crtane, audio i video prikaze.  Za neke je potreban internet, za neke i ne, ali opšti je utisak da je riječ o uređaju budućnosti.

Svemogući uređaj

Sudeći po prvim reakcijama, Samsung Galaxy Fold će korisničko iskustvo uzdići na nivo oduševljenja. Istovremeno korišćenje po nekoliko njegovih raskošnih funkcija ili glatkih radnih površina pruža ogroman potencijal.

Oni koji su sinoć pratili event u San Francisku vjerovatno su vidjeli i okvirnu cijenu Samsungovog pionira nove generacije smartfona. Složićemo se da 1.980 američkih dolara nije malo i da je to za mnoge ogromna suma. Ipak, prije donošenja bilo kakvog suda o tome da li će Fold biti skup ili ne, treba nam još informacija. A informacije potvrđuju da smo danas svjedoci revolucionarnog napretka u razvoju mobilnih telefona.

Samsun Galaxy Fold je taj uređaj koji čovječanstvo uvodi u novu eru naprednih tehnologija i otvara nove mogućnosti razvoja. Da, Galaxy Fold je upravo takav uređaj. Naravno da će ga neke parajlije koristiti kao statusni gadged, ali grijeh je ne znati upotrijebiti sve njegove fantastične mogućnosti.

Posmatrajmo ovako pojavu pametnog telefona kakav je Galaxy Fold: kada je sklopljen, staje u svaki džep. Sklopljenim Foldom možete da telefonirate, surfujete internetom, slušate muziku, skladištite vama važne podatke… Kada ga rasklopite možete sve to isto, ali dobijate i tablet od 7 inča. Na takvom tabletu možete da obavljate najrazličitije poslove, ali i da gledate filmove, koristite društvene mreže… Zahvaljujući opciji dijeljenja ekrana, sve to možete da radite i istovremeno.

Zamjena za računar, foto-aparat i TV

Ako nabavite Galaxy Fold, znajte da ćete u džepu imati i ultramoćne kamere koje prave savršene fotografije i video snimke. Drugim riječima, Galaxy Fold je istovremena i odlična praktična zamjena za desktop računar ili laptop, glomazni i skupi fotoaparat i manji televizor. Hm, sada njegova okvirna cijena i ne djeluje tako strašno, zar ne?

Skup ili ne, Samsung Galaxy Fold je sebi sigurno obezbijedio mjesto u istoriji jer uvodi čovječanstvo u novu eru komunikacije. Ta komunikacija sada postaje još jednostavnija, brža, šira, sveobuhvatnija, efikasnija, zabavnija i pokreće na nove akcije i ideje.Južnokorejska kompanija jeste ogromna poslovna organizacija za efikasno uvećanje prihoda, ali za razvoj pametnih telefona im se mora odati priznanje.

Scroll to Top