3D BOX preporuke za zaštitu smartfona nove Samsung Galaxy S10 serije

Današnji pametni telefoni su izuzetno vrijedni nosivi, multifunkcionalni uređaji, pa je i njihova zaštita postala obaveza kojoj se vrijedi posvetiti. U tu svrhu, i u najvećoj mjeri, koriste se maske za telefone, ali i neke druge vrste zaštite. O izboru zaštite smartfona najbolje je razmisliti već prilikom njegove nabavke.

Smartfoni Samsung Galaxy S10 serije napokon stižu u ruke onih koji su se već opredijelili za ove najnovije, fantastične modele. Upravo 8. marta, na međunarodni Dan žena, počinje zvanična prodaja i isporuka Galaxy S10e, S10 i S10+ telefona. Prvo što bi trebalo uraditi sa ovim vrijednim uređajima je, naravno, odabrati za njih adekvatnu zaštitu.

Originalna oprema

Samsung je brend koji se na tržištu ističe izuzetno širokom paletom originalne opreme za telefone. Maske južnokorejskog brenda namijenjene zaštiti smartfona izrađene su od najrazličitijih materijala i tematski razvrstane za najrazličitije grupe korisnika. Dakle, osim zaštite, Samsungove maske mogu da istaknu i ličnost korisnika i neke njegove osobine ili afinitete.

3D BOX vam donosi pregled originalne Samsungove opreme za zaštitu telefona, koja će vašem novom uređaju obezbijediti dugo trajanje. Dodatna vrijednost ove opreme je što telefone vrhunskog dizajna može da učini estetski još privlačnijim. U nastavku pogledajte atraktivne maske južnokorejskog brenda koje pružaju najbolju zaštitu Samsung Galaxy S10 modelima telefona.

LED Cover

LED Cover je specijalno dizajnirana maska da vašem uređaju pruži jedinstven izgled. Ova maska omogućiće vam kreiranje svjetlosnih efekata sa prigušenom svjetlošću i prilagodljivim ikonicama na poleđini telefona.

S LED Cover zaštitom vaš telefon će biti znatno sigurniji od slučajnih udaraca i grebanja. Istovremeno, LED maska je i estetski dodatak koji se lako povezuje s telefonom i daje mu originalan izgled.

LED View Cover

LED View Cover je originalna zaštita za Samsung telefone, ali ima i neke dodatne korisne funkcije. Ova futrola, naime, svijetli kako bi korisnika upozorila na njegov izbor prilagođenih ikona.

S LED View maskom telefon će zaista biti zaštićen od udaraca i grebanja. Ipak, ova maska više je od same zaštite telefona od razbijanja, jer spajanjem sa uređajem postaje “živa”. Instaliranje maske je vrlo jednostavno. Na poklopcu mogu da se uključe prikaz vremena, alarma, dolaznih i propuštenih poziva, status baterije, notifikacije poruka i slično.

Clear Cover

Clear Cover je napravljen od postojanog materijala i tako da ne narušava i ne sakriva dizajn telefona. Maska je providna, bez izbočina i savršeno prati linije uređaja čijoj zaštiti je namijenjena. Savršen je i koristan dodatak za telefon koji želite kvalitetno da sačuvate od mehaničkih spoljnih uticaja. Samsung smartfonu, već poznatom po savršenom dizajnu, ovom maskom ćete obezbijediti dodatnu zaštitu i dodati još malo sjaja.

Clear View Cover

Clear View Cover odlično čuva telefon od mehaničkih spoljnih uticaja. Korisniku, između ostalog, omogućava da vidi obavještenja i kontroliše muziku bez potrebe da otvara futrolu. Ova prozirna mat maska služi i kao podesivo postolje kada, na primjer, na telefonu želite da pogledate neki film. U tom slučaju zaštitni poklopac postaje podesivi držač pomoću kojeg podešavate ugao pod kojim će biti ekran. Poklopac ima i druge funkcije i uz efikasnu zaštitu ekrana, u njega se na neki način i pretvara. Tako na njemu možete da kontrolišete pozive ili birate muziku a da displej ne otključavate. S Clear View maskom dolaze teme kojima možete personalizovati svoj smartfon.

Leather Cover

Leather Cover je maska izrađena od prirodne kože i aluminijumskih dugmića. Maska je obrađena po čuvenom italijanskom receptu, po kojem se izrađuje najkvalitetnija kožna odjeća i obuća. Ne izgleda robusno, naprotiv, djeluje veoma elegantno, prijatna je pod prstima i pruža osjećaj luksuza. Unutrašnjost maske presvučena je mikrofiberom koji savršeno štiti telefon od grebanja. Klasično ili bežično punjenje baterije telefona, korišćenje kamera, zvučnika i portova ova maska ni najmanje ne ometa.

Protective Standing Cover

Protective Standing Cover je po mnogim ocjenama najsigurnija zaštita uređaja. Ova maska je zapravo stojeća futrola koja omogućava da uspravno postavite telefon pod dva različita ugla. Ispitivanje svrsishodnosti ove maske, koja uređaj štiti od vlage i mehaničkih oštećenja, rađeno je po vojničkim standardima. Kvalitet otpornosti na vodu i udarce je potvrđen sertifikatom MIL-STD-810G. Telefon s ovom maskom maksimalno je zaštićen od oštećenja u slučaju ispadanja sa visina do 1.5 metara.

Iako je zaštita rađena po vojnim standardima, Protective Standing Cover ne izgleda glomazno i grubo. Naprotiv, na poleđini je elegantan dodatak koji se izvlači pod uglom i masku pretvara u efikasan stalak. To će vam omogućiti prijatno gledanje filmova ili drugih video zapisa na uređaju postavljenom pod uglom koja vam odgovara.

Silicone Cover

Silicone Cover je mekani sloj zaštite, specijalno izrađen za vaš novi Samsung Galaxy smartfon S10 serije. S ovom zaštitom telefon ne može da isklizne iz ruke. Maska je mekana, tanka i njenim korišćenjem nećete narušiti prefinjeni dizajn i stilski izgled vašeg smartfona. Dolazi u cijeloj paleti boja pa ćete lako pronaći onu koja najviše odgovara boji vašeg telefona. Postavljanjem Silicone Cover zaštite vaš Galaxy će dobiti poseban sjaj koji dodatno ističe dizajn telefona. Ova dugotrajna maska ne ometa korišćenje bilo koje funkcije na smartfonu.

Scroll to Top