Huawei prikazao supermoćan zum na dolazećim P30 telefonima (Video)

Huawei se svojski potrudio da na sva zvona razglasi dolazak svojih P30 smartfona koji će zvanično biti predstavljeni u Parizu. U tu svrhu pojavio se i spot koji prikazuje do sada neviđeno moćan zum na kamerama dolazećih telefona.

Gotovo istovremeno, filijala kineske kompanije u Holandiji je slučajno objavila fotografije koje potvrđuju izgled telefona P30 serije. Iako su fotografije brzo povučene, milioni zainteresovanih su ih vidjeli i podijelili. Ranije smo pisali da Huawei P30 Pro dolazi sa supermoćnom periskopskom kamerom koja ima desetostruki zum. Ove najnovije fotografije, na kojima se jasno vide kamere, samo su dodatna potvrda njihovog vanserijskog potencijala.

Nekoliko dana prije premijere Huawei P30 serije, koja će se desiti 26. marta, o ovim telefonima se manje-više sve zna. Biće to smartfoni top klase, naročito zanimljivi ljubiteljima fotografisanja i pravljenja video zapisa. Znamo, takođe, da će ih odlikovati vrhunske performanse, s obzirom na čipset koji im je namijenjen. Ostaje nam jedino još da saznamo da li će kvalitetom nadmašiti svoj aktuelni flagship Mate 20 Pro.

U pomenutom spotu prikazuje se atraktivni kratki film filmografa Parkera Walbecka snimljen, navodno, jednim od P30 modela smartfona. Walbeck u nastavku objašnjava kako je pravio film na rajskim meksičkim lokacijama. Pretpostavljamo da je za to koristio P30 Pro i njegov fantastični zum. Ipak, najbolje je pogledati video i sam zaključiti šta je po srijedi.

Scroll to Top