HONOR Prihvatljiva cijena apsolutni imperativ za svaku klasu telefona!

Ako tražite nov, pouzdan telefon koji će vam kvalitetno služiti u narednih par godina, obavezno obratite pažnju na brend Honor. Svejedno je koliko ste novca spremni da izdvojite, telefoni ovog brenda nalaze se u svim klasama. Ali, zašto Honor? Zašto obraćati pažnju na taj brend pored smartfona kakve nude Samsung, Huawei, Xiaomi i da ne nabrajamo dalje?

Honor je danas svjetski priznat brend smartfona, koji se prije šest godina uspješno osamostalio od matične kompanije Huawei. Telefoni pod ovim nazivom stekli su popularnost zahvaljujući svom privlačnom konceptu, nespornom kvalitetu i prihvatljivoj cijeni za svaku klasu uređaja. I da, ono što ćete prvo primijetiti na Honor telefonima je njihov nenadmašni dizajn.

Ne prate trendove već potrebe

S obzirom na ovakvu poslovnu politiku, ne čudi što je kompanija obznanila izuzetno visoke i ambiciozne ciljeve za naredni period. Prema tom zacrtanom planu, Honor 2020. godine treba da uđe u top pet, a 2022. u top tri svjetska brenda smartfona.

Honor ne prati trendove na tržištu, već ih stvara, i to zahvaljujući ulaganju u istraživanje i razvoj

– Nećemo pratiti trendove na tržištu, stvaraćemo ih, i to zahvaljujući ulaganju u istraživanje i razvoj. Tako ćemo uvijek korisniku ponudili upravo ono što mu je potrebno – odlučno poručuje direktor Honora George Zhao i podvlači da je prihvatljiva cijena apsolutni imperativ za svaku klasu proizvoda koje nude.

Dakle, ono što Honor nudi u odnosu na konkurenciju su telefoni odličnih specifikacija, čija je cijena prihvatljiva najvećem broju korisnika. U to se lako uvjeriti. Prošle godine, recimo, nijedan model telefona nije podigao toliko prašine kao Honor 8X. Matična kompanija najavila ga je kao telefon srednje cjenovne klase, iako po specifikacijama pripada višem rangu.

Kompanija je održala riječ i na tržište je stigao smartfon vanserijske ljepote, natprosječno velikog i kvalitetnog ekrana i moćnog čipseta. Cijena? Cijena je niža od 600 KM na radost mnogih korisnika koji u srednjem rangu traže najkvalitetniji uređaj.

Honor 8X je najavljen kao telefon srednje cjenovne klase, iako po specifikacijama pripada višem rangu

Ako se prisjetimo 2017, sjetićemo se i tadašnjeg Honor 9 modela smartfona, jednog od tada najljepših i najbržih Android uređaja. Bio je to telefon i sa izuzetno moćnim kamerama, koje i za današnje pojmove predstavljaju zavidan kvalitet. Između pomenuta dva smartfona, bilo je još nekoliko vanserijski zanimljivih modela istog brenda. Danas već imamo izuzetno bogat izbor Honor telefona apsolutno prilagođenih potrebama tržišta i po cijeni i po kvalitetu.

Honor znači i časna riječ!

Ali, vratimo se na datu riječ. Najveće kompanije često “zaborave” na data obećanja, ali ne i Honor. Sva softverska poboljšanja koja najave, oni i sprovedu, tako da njihova riječ definitivno vrijedi. To, naravno, produžava optimalni rad i radni vijek vašem uređaju, a otud i toliki rast povjerenja u ovaj brend.

Evidentan dalji razvoj i napredak kompanija je dokazala Honor Play modelom, sa najjačim čipsetom u srednjoj klasi. Pored toga što ispunjava sve želje mlađih korisnika, atraktivan je i onima nešto starijima.

– Oduvijek smo težili tome da kvalitetan proizvod bude naš prioritet broj jedan. U skladu s tim, želimo da i hardver i softver zadovolje sve korisnikove potrebe ili želje. Zadovoljstvo našim telefonima izuzetno je visoko i zbog toga smo i ponosni i spremni da nastavimo dalje – kaže direktor George Zhao.

Scroll to Top