Bijeljina 20. aprila dobija prvu 3D BOX prodavnicu mobilnih telefona!

Bijeljina će 20. aprila ove godine dobiti prvu 3D BOX prodavnicu mobilnih telefona, njihove originalne opreme i televizora. Prodavnica u kojoj će se naći i bogat Sony PlayStation asortiman, otvara se u centru grada, u Karađorđevoj 12a.

Semberce u 3D BOX-u očekuje raznovrsna ponuda najnovijih i najkvalitetnijih uređaja svjetskih brendova po najpovoljnijim cijenama i uz pripadajuću garanciju. Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, Honor.., samo su neki od tih brendova. Semberci će, takođe, imati i stalnu mogućnost kupovine na rate! Kratka procedura oko omogućavanja tog vida plaćanja, do 12 mjesečnih rata, obavljaće se u samoj poslovnici.

Poslije Banjaluke i Gradiške, u kojima 3D BOX trgovinske radnje već nekoliko godina uspješno posluju, priliku da pod najpovoljnijim i najsigurnijim uslovima na licu mjesta nabave novi telefon i raznu drugu tehničku robu, dobiće i građani Bijeljine i okoline.

3D BOX je firma za trgovinu i usluge registrovana u Banjaluci. Bavi se autorizovanom prodajom mobilnih telefona i njihove originalne opreme. 3D BOX je i član svjetske PlayStation zajednice, pa otud na istom prodajnom mjestu i bogat izbor konzola, džojstika, VR sistema, igara i drugih PlayStation uređaja i rekvizita.

Scroll to Top