Da li su moguće bežične slušalice bolje od Apple AirPods Wireless Headphones

Apple AirPods Wireless Headphones su prve bežične slušalice koje je kalifornijska kompanija učinila kompatibilnim sa svojim pametnim telefonima. Na tržište su isporučene prošle godine i činilo se da će im cijena biti glavna prepreka na putu do korisnika. Međutim, presudio je njihov vanserijski kvalitet.

Ove slušalice su toliko jednostavne da jednostavnije ne mogu biti. Istovremeno su i toliko kvalitetne da će teško iko drugi napraviti bolje. Obratimo li pažnju na njihove napredne mogućnosti, slobodno možemo da ih nazovemo i pametnim slušalicama.

Kristalno čist i moćan zvuk

Apple AirPods Wireless Headphones su spremne za upotrebu čim se izvade iz kutijice. Dovoljno je staviti ih u uši i one se same uključuju i povezuju sa korisnikovim Apple uređajima. Kompatibilne su sa svim novijim iPhone, iPad, Mac ili Apple Watch uređajima. Isporučuju kritalno jasan i moćan zvuk, a isto tako, prilikom telefoniranja, prenose kristalno čist glas korisnika, zaštićen od okolne buke.

Dizajn ovih slušalica je toliko očekivano neočekivan da samo kompaniji Apple polazi za rukom da na taj način određuje nove trendove. Slušalice koje odgovaraju skoro svakom uhu neki su nazvali pupoljcima, s obzirom na njihov izgled.

Kad se aktivira Siri aplikacija, putem koje se povezuju sa vašim telefonom, iPad-om, MacBook-om ili Apple satom, do izražaja dolazi W1 čip ugrađen u slušalice. Taj čip obezbjeđuje čistu vezu između vašeg uređaja i slušalica u ušima tako da dobijate kristalno jasan zvuk. Svejedno je, recimo, da li telefon držite u ruci ili ste ga smjestili u džep. Za razliku od bluetooth veze koja često oscilira, kvalitet zvuka na ovim slušalicama je neometan.

Odlika stila i statusa, ali i kvaliteta

Pored genijalnog dizajna, savršene ergonomije, praktičnosti i beskompromisnog kvaliteta, fantastična stvar kod ovih slušalica je i njihova baterija. Ona se brzo i lako puni, a traje otprilike pet sati. Slušalice dolaze u paketu s malim, praktičnim kućištem, veličine kutije šibica.

Kada sportisti ulaze u sportske arene – većina ih koristi upravo Apple AirPods Wireless Headphones

Apple nikada nije kreirao proizvode za široke mase. Njihovi telefoni i prateća oprema su čista odlika stila i statusa koje vlasnici takvih uređaja uživaju. Kvalitet, naravno, niko ne može da ospori. I to je to. Sve je svedeno na nama dobro poznatu parolu: “Ako ne znaš šta je dobro, gledaj šta je skupo”.

A koliko su Apple AirPods Wireless Headphones postale cijenjenje, najlakše je uočiti pred sportske događaje. Obratite pažnju kada sportisti ulaze u sportske arene – većina ih koristi upravo ove slušalice. Ima većih, ima i skupljih slušalica, ali jedan je Apple. Inženjeri iz Kupertona su ovim pametnim bežičnim slušalicama potvrdili svoju genijalnost.

Scroll to Top