Prerađeni Call of Duty: Modern Warfare donosi cross-platform igru (Video)

Dugo iščekivani povratak najpopularnijeg dijela Call of Duty franšize, potpuno prerađeni Modern Warfare, stiže 25. oktobra ove godine. Ovaj naslov, koji izdaje Activision, a potpisuje Infinity Ward, ubacuje igrače u moderan sukob. U takvoj atmosferi odluke u djeliću sekunde mogu da utiču na globalni balans sila.

Najavljeni novitet ima jedinstvenu priču i progresiju kroz epsko singleplayer iskustvo, multiplayer pun akcije i novi co-op mod. Ovo je potpuno nov Modern Warfare u svakom pogledu, prenosi Mondo.rs. Iskustvo je bazirano na naslovnim stranicama novina danas, gdje su pravila borbe prilično zamagljena i siva.

Igrači Call of Duty noviteta će moći da igraju kao pripadnici različitih internacionalnih specijalnih jedinica i grupa boraca za slobodu. Radnja će se odvijati kako u legendarnim evropskim gradovima, tako i na Bliskom Istoku.

Modern Warfare donosi cross-platform igranje od starta na PC računarima i PlayStation 4 konzolama, što je velika novina. Napušta se klasičan season pass sistem i biće više besplatnih mapa i drugih sadržaja, koji će biti dostupni svim igračima. Modern Warfare ima potpuno novi engine igre koji donosi izuzetno fotorealistično iskustvo i gameplay.

Nova tehnologija koristi materijale bazirane na fizici. Tu su novi rendering sistem, volumetrijska svjetla, 4K HDR i novi način kako GPU prikazuje geometriju. Tu su i modovi spektralnog renderinga za situacije kad morate da koristite infra crvene senzore toplote ili u slučajevima korišćenja sistema noćnog vida. Konačno, tu je i nov sistem uklapanja oblika, koji će pružiti bolje animacije likova iz igre. Za platforme koje ga podržavaju, stiže i podrška za Dolby ATMOS zvuk.

Call of Duty: Modern Warfare će globalno biti dostupan od 25. oktobra na PlayStation 4, Xbox One i PC platformama.

Scroll to Top