Galaxy S8+, telefon trajnog kvaliteta, po ekstra povoljnoj cijeni u 3D BOX-u

Samsung Galaxy S8+ je najubjedljiviji dokaz dugotrajne vrijednosti koja odlikuje smartfone južnokorejske kompanije. Iako se na tržištu pojavio u aprilu 2017. godine, on po kvalitetu i danas pripada premijum klasi pametnih telefona.

Dizajn ovog uređaja ostao je nenadmašan, prvenstveno zbog fino zaobljenih bočnih linija ekrana koje se savršeno stapaju s aluminijumskim okvirom. Kvalitet materijala od kojih je načinjeno cjelokupno kućište je takođe vrhunski.

Ekran dijagonale 6.2 inča je, naravno, Super AMOLED i pruža fantastičnu oštrinu, dubinu i prirodnost boja. Gustina piksela po inču kvadratnom je nevjerovatnih 529 ppi, što je i za današnje standarde rijetkost. Tako je prikaz na displeju odličan čak i na otvorenoj sunčevoj svjetlosti.

Prilikom izrade ovog modela, Samsung je gledao u budućnost. Format prikaza na displeju postavio je u dimenzijama 18.5:9, što je danas standard kod svih novih telefona. Galaxy S8+ odlikuju vrhunske performanse, maksimalno upotrebljive moćne kamere, te ogroman broj inovativnih, korisnih funkcija. Tu je i mnoštvo biometrijskih senzora i različitih svjetala koja, na primjer, služe za ugodno noćno čitanje. Uređaj je zaštićen od prašine i vode po visokom standardu IP68.

Kada se Samsung Galaxy S8+ pojavio na tržištu, u mnogim recenzijama ocijenjen je kao najbolji smartfon svih vremena. Znamo da su se kasnije pojavili još neki telefoni kojima je prišivena takva titula. Međutim, samo Galaxy S8+ je ostao otporan na zub vremena.

Samsung Galaxy S8+ trenutno je na velikom sniženju na svim 3D BOX prodajnim mjestima. Ovim potezom 3D BOX želi da nagradi svoje vjerne kupce i korisnike pružajući im priliku da po apsolutno najprihvatljivijoj cijeni i pod najpovoljnijim uslovima nabave vrhunski nov telefon s pripadajućom dvogodišnjom garancijom i fiskalnim računom.

Scroll to Top