Naručite u 3D BOX-u do 28. juna F1 2019 za PS4 i ostvarite 10% popusta

F1 2019 je službena videoigra FIA svjetskog šampionata u Formuli 1 koja će se u prodaji pojaviti 28. juna. Igra je namijenjena za PlayStation 4, PC i Xbox One platforme. Objavljena je dva mjeseca ranije, tokom vikenda kada se održavala prava trka za Veliku nagradu Austrije.

F1 2019 vas izaziva da pobijedite rivale u najambicioznijoj F1 igri u istoriji Codemastersa. Ovogodišnja igra ima sve službene timove, vozače i čak 21 stazu za sezonu 2019.

Studio Codemasters uložio je veliki napor da bi igra, koju s nestrpljenjem očekujemo, po svemu bila najbolja do sada. Ovogodišnje izdanje Formule 1 donosi znatno bolje vizuelne detalje, nove modele automobila, kao i one klasične iz prošlog vijeka. Na osnovu trejlera, igra izgleda prilično dobro, sa mnoštvom detalja, a mogu se vidjeti i određene reakcije vozača tokom trka.

Nakon što se etablirala kao jedna od najuspješnijih franšiza u oblasti trkačkih igara svih vremena, F1 2019 se temelji na uspjehu prethodnih generacija. Ova najnovija igra pruža iskustvo koje se može porediti s kvalitetom i doživljajima koje pruža i F1 u realnom životu.

S većim naglaskom na grafičku vjernost, okruženja su značajno poboljšana. Noćne trke su potpuno obnovljene, stvarajući znatno poboljšan nivo realnosti. Nadograđeni F1 prenos zvuka i vizuelnih efekata takođe pruža više realnosti u svim aspektima trke.

Svi koji žele da rezervišu svoj primjerak fantastične F1 2019 igre za PS4 konzole, koja će se u prodaji naći od 28. juna, mogu da to učine u 3D BOX-u i na taj način će ostvariti popust od 10 odsto u odnosu na cijenu igre kada se ona pojavi na tržištu. Prednarudžbe se mogu izvršiti do 28. juna.

Scroll to Top