HIT PONUDA Samsung televizori nove generacije po super povoljnim cijenama u 3D BOX-u

Samsung Smart televizori nove generacije, super povoljnih cijena, donose sasvim novi doživljaj gledanja vaših omiljenih sadržaja na velikim LED ekranima. Samsung Smart TV uređaji UE43NU7022KXXH, UE50NU7022KXXH i UE55NU7093UXXH, pružaju pravu, punu, upečatljivu 4K UHD rezoluciju i kristalno čist zvuk.

Krajnje realističan prikaz na ovim televizorima upotpunjuje PurColor tehnologija koja obezbjeđuje tople, prirodne i precizne boje. UHD Dimming tehnologija omogućuje da uživate u vjerno prikazanim bojama, jasnoći slike i nivoima kontrasta. Jednostavno, ovi UHD televizori pružaju najbolji i najdetaljniji prikaz svijetlih i mračnih scena.

Savršen doživljaj slike i tona

Na ovim televizorima sve je optimizovano za najugodnije moguće gledanje bilo kojeg sadržaja. UHD Dimming, naime, dijeli ekran na mnoštvo malih zona i svakoj pojedinačno dodjeljuje optimalan nivo osvijetljenosti. Rezultat ove tehnike je savršen prikaz na ekranu na kojem su kristalno jasno vidljivi i najsitniji detalji. Zahvaljujući optimalno podešenom kontrastu Dimming tehnikom, doživljaj slike na ovim Smart televizorima je vrhunski.

Dizajn Samsung Smart televizora nove generacije usmjeren je na svaki detalj. Veoma su tanki i savršeno će se uklopiti u svaki dio vašeg doma. Na postolju ili nosaču, veoma lako ih je postaviti na bilo koje mjesto.

UHD Dimming tehnologija omogućuje da uživate u vjerno prikazanim bojama, jasnoći slike i nivoima kontrasta

Samsung televizori nove generacije se jednostavno postavljaju i pokreću, nudeći obilje naprednih i pametnih opcija. Aplikacija SmartThings nudi sve funkcije koje su vam potrebne. Između ostalog, tu su univerzalni vodič, daljinski upravljač ili kontrolna ploča.

Povezivost sa Samsung uređajima

Do sadržaja koji želite da gledate možete da dođete na razne načine. Pored izbora klasičnih TV kanala, na raspolaganju su vam i opcije biranja putem interneta ili preko ponuđenog seta aplikacija. Tu je i USB port koji će vam prije ili kasnije dobro doći.

Samsung Smart televizori nove generacije se lako povezuju sa drugim pametnim Samsung uređajima. Takođe, obezbjeđuju vrhunsku grafiku i izuzetnu brzinu za igranje igara na velikom LED ekranu. Njihova realna 4K UHD rezolucija 3840×2160 piksela je čak 4 puta jača od rezolucije na FHD televizorima.

Fantastične Samsung Smart televizore u 3D BOX-u možete da nabavite po hit cijenama, najpovoljnijim u BiH, i uz pripadajuću garanciju i fiskalni račun.

Scroll to Top