3D BOX Besplatna dostava PS4 proizvoda kupljenih na web shopu i vrijedni pokloni

3D BOX je upravo pokrenuo promociju bezbjedne online kupovine na svom web shopu koja trenutno donosi i brojne pogodnosti. Svim kupcima putem web shopa 3D BOX-a obezbijeđena je besplatna dostava PlayStation proizvoda na kućnu adresu bilo gdje u BiH. Svakih 15 dana, neki od kupaca koji su putem web shopa nabavili bilo koji PS4 proizvod, biće nagrađeni vrijednim poklonom.

Online kupovina na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba je krajnje jednostavna, sigurna i isplativa, a tu je i besplatna dostava. Da bi kupovina bila realizovana, neophodno je samo da se kupac registruje na web shopu. Već poslije prve kupovine bilo kojeg PS4 proizvoda, koji će mu potom besplatno biti dostavljen na kućnu adresu, kupac konkuriše i za poklon – DualShock kontroler posljednje generacije, vrijedan 129 KM.

Kao član svjetske PlayStation zajednice, 3D BOX je za Bosnu i Hercegovinu obezbijedio cjelokupan PS4 asortiman. Originalne konzole, PS VR, kontroleri, igre, kao i bogata dodatna oprema su u stalnoj ponudi i po najpovoljnijim cijenama. O načinima kupovine, odnosno plaćanja na web shopu 3D BOX-a, sve informacije možete pronaći ovdje.

Podsjetimo, PlayStation 4 konzola je najkvalitetnija i najpopularnija platforma u istoriji gaminga. Za šest godina postojanja, prodaja ove konzole oborila je sve rekorde, a kompaniji Sony obezbijedila stabilan većinski udio na tržištu. Vremenom, na tržištu se pojavio i ogroman broj najraznovrsnijih igara za PlayStation 4 konzole. Novi, uzbudljivi Remastered projekti i neki novi naslovi igara u 2019. potvrđuju da PS4 tek ulazi u zenit popularnosti.

Pratite 3D BOX na blogu i društvenim mrežama da biste na vrijeme bili obaviješteni o akcijama, popustima i drugim pogodnostima.

Scroll to Top