Ozvaničen datum promocije Samsung Galaxy Note 10 smartfona (Video)

Za nešto više od mjesec dana Samsung će u Njujorku zvanično predstaviti svoju novu, 10. Galaxy Note seriju moćnih smartfona. Budući da je Samsung već poslao zvanične pozivnice na ovaj Unpacked događaj, dileme više nema, biće to 7. avgust. Ono što još nije zvanično potvrđeno je da bi na istom događaju mogli da budu predstavljeni još neki kompanijini noviteti.

Iako nije eksplicitno navedeno koji uređaji će biti predstavljeni, iz pozivnice je jasno o čemu se radi, navodi techcrunch.com. S-Pen nacrtan na pozivnici gotovo sa stopostotnom sigurnošću ukazuje na to da će biti predstavljen Galaxy Note 10.

Budući da se na pozivnici vidi i kamera, očekuje se da su najveća unapređenja napravljena upravo na tom polju. Na osnovu nedavnih, nezvanično objavljenih informacija, Note 10 bi trebalo da ima „punch hole“ prednju kameru. Na poleđini, očekuju se tri kamere u vertikalnom nizu od kojih će jedna sigurno imati senzor dubine.

Izvjesno je, takođe, da će novi Note imati i 5G varijantu. Ranije se čak moglo čuti da će Note 10 imati i Pro verziju, ali ni to nije zvanično potvrđeno. Ono što bi neke fanove Samsunga moglo razočarati je još nepotvrđena informacija da Note 10 dolazi bez konektora za slušalice.

Na prošlogodišnjem Unpacked događaju Samsung je pored Galaxy Note 9 smartfona predstavio i set dodatnih uređaja. Ove godine možda će to biti nova generacija njihovih pametnih satova, možda i još neki jeftiniji model telefona. Najmanje vjerovatno, iako ne i potpuno isključeno je da će na ovom događaju napokon biti saopšten datum pojavljivanja u prodaji Galaxy Fold uređaja.

Scroll to Top