ZVANIČNO Stigli fotosi dolazećeg Samsung Galaxy Note 10 flagshipa

Oko izgleda dolazećeg, osnovnog modela Samsung Galaxy Note 10 flagship smartfona, više nema dileme. Nepun mjesec prije zvanične promocije ovog premijum uređaja, procurile su prve zvanične fotografije izgleda budućeg Note 10 flagshipa. Sada su poznate i neke od specifikacija uređaja, kao i podatak da ove godine stižu dva nova Note modela.

Na objavljenoj slici može da se vidi osnovni Galaxy Note 10 model. Za razliku od Galaxy Note 10+ smartfona, koji dolazi sa ekranom dijagonale 6.7 inča, opremljen je displejem od 6.3 inča. Prikazani telefon ima kućište srebrno-plavo-bijelih nijansi koje se prelivaju, uz koji dolazi S-Pen elektronska olovka plave boje.

Zvanično još nije poznato u kojim će sve bojama telefoni Galaxy Note 10 serije biti dostupni. Međutim, postovi na društvenim mrežama sugerišu da bi to mogle biti samo dvije boje – Classic Black i Gradient Silver.

Vjerovatno je da će u narednim danima biti još dosta objava na tu i druge teme u vezi sa novim Galaxy Note 10 telefonima. Podsjetimo, za 7. avgust zakazan je tradicionalni Samsung Unpacked event, kada će novi modeli i zvanično biti predstavljeni.

Na prošlogodišnjem Unpacked događaju Samsung je pored Galaxy Note 9 smartfona predstavio i set dodatnih uređaja. Ove godine možda će to biti nova generacija njihovih pametnih satova, možda i još neki jeftiniji model telefona. Najmanje vjerovatno, iako ne i potpuno isključeno je da će na ovom događaju napokon biti saopšten datum pojavljivanja u prodaji Galaxy Fold uređaja.

Scroll to Top