Najbolja ponuda atraktivnog Xiaomi Mi Play smartfona u 3D BOX-u

Kompaktni, bogato opremljeni, a ipak nevjerovatno pristupačni Xiaomi Mi Play je s malim zakašnjenjem upravo stigao na naše tržište. U 3D BOX-u trenutno se prodaje po najpovoljnijoj cijeni u BiH, uz pripadajuću dvogodišnju garanciju i fisklani račun. Za kupce ovog telefona na web shopu 3D BOX-a obezbijeđena je besplatna dostava bilo gdje u BiH.

Mi Play je izašao iz radionice kompanije Xiaomi u decembru prošle godine, ali kod nas je stigao tek sada. Riječ o budžetskom telefonu za široke mase i najširu upotrebu. Uz nevjerovatno konkurentnu cijenu, ovaj model ističe se moćnim performansama i odličnim hardverskim rješenjima. Xiaomi je i u ovom slučaju dokazao da proizvodi uređaje sa daleko najboljim odnosom uloženog i dobijenog. Čini se da su sa ovim modelom čak nadmašili sebe.

Besplatna dostava na kućnu adresu

Mi Play svakako ima šta da ponudi, i to ne samo sve brojnijim mlađim fanovima multimedije i online gaminga na smartfonima. Apsolutno će udovoljiti i prohtjevima zahtjevnijih korisnika koji cijene brzinu, fluidnost, skaldišne kapacite, kao i kompaktnost i estetske vrijednosti uređaja. Sve to ovaj vanserijski smartfon ima, pa je opravdano očekivati da postane jedan od najtraženijih na našem tržištu.

Svaki kupac, iz bilo kojeg dijela BiH, koji na web shopu 3D BOX-a kupi ovaj telefon stekao je pravo na njegovu besplatnu dostavu na kućnu adresu. Pored najpovoljnije zvanične cijene u BiH, Mi Play kupcima stiže uz dvogodišnju garanciju i pripadajući fiskalni račun.

Razne mogućnosti plaćanja

Takođe, obezbijeđena je i njegova kupovina na kredit, do 12 mjesečnih rata maksimalno. Za pravna lica obezbijeđena je i mogućnost žiralnog plaćanja ovog, kao i mnogih drugih proizvoda iz bogate ponude 3D BOX-a.

Generalno, Xiaomi Mi Play je odličan smartfon, gotovo bez konkurencije u svojoj cjenovnoj klasi. Zahvaljujući štedljivom, ali izuzetno funkcionalnom čipsetu, čak i uz bateriju od 3000 mAh, autonomija uređaja je iznad prosjeka. Dodamo li na sve navedeno i Fingerprint, opciju brzog punjenja baterije, odličnu povezivost širokog spektra, kvalitetne kamere, te besprekornu telefoniju, za Mi Play možemo reći da je reprezentativan budžetski smartfon nove generacije.

Scroll to Top