Galaxy Note10 smartfoni u pretprodaji nadmašili prodaju Note9 modela

Uoči 10. godišnjice Galaxy proizvoda, Samsung je zabilježio rekordnu pretprodaju Galaxy Note10 pametnih uređaja u Evropi, saopštila je južnokorejska kompanija. Zanimljivo je da je u pretprodaji ostvaren mnogo bolji rezultat od prošlogodišnjeg, kada je u pretprodaji bio smartfon Note9.

Činjenica da većinu prodatih najnovijih uređaja čini smartfon Note10+ dokaz je da korisnici preferiraju veće i efikasnije pametne uređaje. Boja najnovijeg flagship modela, Aura Glow, najpopularniji je izbor i čini više od polovine prodatih uređaja.

Elegantan dizajn, snažne performanse

Galaxy Note10 korisnicima pruža slobodu i mogućnost da iskažu kreativnost, ostvare ciljeve i rade ono što vole. Dobili su najnapredniju S-Pen olovku i najmodernije kamere za snimanje zadivljujućih videozapisa i savršenih fotografija. Tu je i Cinematic Infinity Display od ivice do ivice. Sve zajedno, korisnicima obezbjeđuje savršeno kombinovanje elegantnog dizajna i snažnih performansi.

Galaxy Note prvi put je dostupan u dvije veličine, pa korisnici mogu odabrati onu koja im više odgovara. Galaxy Note10 dolazi uz S-Pen olovku i Cinematic Infinity ekran dijagonale 6.3 inča. Galaxy Note10+ i Galaxy Note10+ 5G imaju najveći ekran do sada – 6.8-inčni Cinematic Infinity. Isto tako, svi korisnički podaci koji su memorisani na ovim uređajima zaštićeni su Samsung Knox bezbjednosnom platformom.

Galaxy Note10 smartfoni na tržište su stigli krajem prošlog mjeseca donoseći više snage, brzine i mjesta za skladištenje podataka. Prvi testovi ukazuju da donose kvalitet više u odnosu na sve ostale smartofne. Sve na ovim uređajima ukazuje na beskompromisni kvalitet, a to najbolje potvrđuju njihove ludo moćne performanse.

Prihvatljiva cijena za vrhunski kvalitet

Galaxy Note10 su smartfoni budućnosti koje imamo priliku da koristimo već sada. Baterije im se brzo pune, autonomija uređaja duža je od dana, a zvuk iz zvučnika je nestvarno čist i moćan. Teško je ovim telefonima naći i najmanju manu. Možda se neki neće složiti, ali nije to čak ni cijena, budući da za nju dobijamo moćan višenamjenski uređaj. Taj uređaj savršeno će odgovoriti svim vašim zahtjevima u vezi komunikacija, povezivanja, posla, orijentacije rekreacije, putovanja, zabave…

Želite na smartfonu iskustvo prenosnog ili desktop računara, konzolu za igre, kamere za filmsku tehnologiju ili inteligentnu olovku… Samsung Galaxy Note10 smartfoni vam sve to nude u jednom izuzetno atraktivnom pakovanju.

Scroll to Top