Philips i Samsung televizori u 3D BOX-u na sniženju do isteka zaliha

Televizori nove generacije u 3D BOX poslovnicama u Banjaluci, Gradišci i Bijeljini su u ponudi po najpovoljnijim cijenama u BiH. Među njima je i nekoliko atraktivnih modela kojima je cijena dodatno snižena do isteka zaliha. Riječ je Smart televizorima pune, prave i upečatljive 4K UHD rezolucije brendova Philips i Samsung.

Kompletnu ponudu televizora 3D BOX prikazuje i na svom web shopu mobilnitelefoni.ba. U rubrici promo akcije mogu da se pogledaju i naruče svi televizori kojima je cijena dodatno snižena do isteka zaliha.

Detaljan prikaz mračnih i svijetlih scena

Samsung Smart televizori iz serije NU7022 na tržistu su se istakli po slici izuzetne oštrine u punoj 4K UHD rezoluciji. Na akciji u 3D BOX-u su dva modela ovih televizora, sa LED ekranima veličine 43, odnosno 50 inča. Odlikuje ih slika visokog nivoa vidljivih detalja što svaki sadržaj koji gledate čini prirodnim i živim.

Krajnje realističan prikaz na ovim televizorima upotpunjuje PurColor tehnologija koja obezbjeđuje tople, prirodne i precizne boje. UHD Dimming tehnologija omogućuje vam da na ovom televizoru uživate u vjerno prikazanim bojama, jasnoći slike i nivoima kontrasta. Jednostavno, ovi UHD televizori pružaju najbolji i najdetaljniji prikaz svijetlih i mračnih scena.

Na akciji je i Philips Smart TV dijagonale LED ekrana od 50 inča ili 126 cm. Ovaj televizor, takođe pune 4K UHD rezolucije, podržan je Pixel Precise UHD tehnologijom i brzim, intuitivnim operativnim sistemom SAPHI. Kvalitet prikaza unaprijeđen je novim HDR Plus standardom koji na ekranu obezbjeđuje veći kontrast i širi i precizniji raspon boja.

Televizori na akciji

Uz četiri puta veću rezoluciju od one na konvencionalnim Full HD televizorima, Ultra HD osvjetljava ekran ovog TV-a s 8 miliona piksela. Dodatnu podršku oštrini prikaza koji gledaoca uvodi u centar zbivanja pruža jedinstvena Philips tehnologija Ultra Resolution Upscaling. Sve ovo obezbjeđuje maksimalno poboljšan prikaz, bez obzira na kvalitet originalnog sadržaja. Drugim riječima, oštra slika vrhunske dubine i kontrasta, prirodna kretanja i živopisne pojedinosti na ovom TV-u su zagarantovane.

Pored navedena tri modela, na akciji u 3D BOX-u trenutno su i Samsung televizori RU7402 od 43 inča i RU8002 od 55 inča.

Scroll to Top