HIT CIJENE Izaberite fitness tracker u 3D BOX-u i živite aktivno i zdravo

Fitness trackeri ili pametne narukvice danas su nešto najkvalitetnije, najpraktičnije, ali i najpristupačnije što nam nudi napredna industrija pametnih uređaja. Ako za higijenu usta koristite četkicu i pastu za zube, za preventivu opšteg zdravlja trebalo bi da koristite fitness tracker.

Današnji fitness trackeri su, naime, od velike pomoći u održavanju dobre tjelesne forme i radu na fizičkoj kondiciji. Potvrdilo je to više naučnih medicinskih timova dajući, istovremeno, sopstveni doprinos u kreiranju nekih od njih.

Jedna od pametnih narukvica u čijoj izradi su učestvovali i istaknuti medicinski timovi je Honor Band 4. Riječ je o pametnoj narukvici koja savršeno prati korisnikovo zdralje i fizičke aktivnosti. Monitoring sna i praćenje otkucaja srca na ovom uređaju uspostavljeni uz pomoć medicinskih stručnjaka sa Harvarda. Za rezultat, dobili smo fitness tracker koji izuzetno precizno prati korisnikov kvalitet sna, otkucaje srca, kao i razne fizičke napore.

Huawei TruSleep tehnologija monitoringa sna precizno će identifikovati sve eventualne korisnikove probleme sa spavanjem. U stanju je da pruži određene savjete u vezi problema nesanice, teškog buđenja, košmarnih snova, suviše lakog ili dubokog sna…

S druge strane, Honor Band 4 je vrhunski opremljen i za precizno praćenje korisnikovih fizičkih aktivnosti. Izuzetno precizno prati korisnikovo trčanje na otvorenom ili zatvorenom, fitness, hodanje, biciklizam, plivanje i mnoge druge fizičke aktivnosti.

Više-manje, slične karakteristike imaju i Xiaomi Mi Smart Band 4 ili Samsung Galaxy Fit-e pametne narukvice. Najbolje od svega je da svaki od ovih fitness trackera košta tek oko 100 KM.

3D BOX nudi veliki izbor najkvalitetnijih fitness trackera i pametnih satova u svim svojim poslovnicama u Banjaluci, Gradišci i Bijeljini. Isti izbor, takođe, u ponudi je i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top