Upoznajte nenadmašni kvalitet najnovijih Sony televizora u 3D BOX-u

Sony televizori najnovije generacije pripadaju samom vrhu svjetske klase televizora koje odlikuje dugotrajnost, pouzdanost i nenadmašni kvalitet slike i zvuka. Moćne audiovizuelne tehnologije razvijene u ovoj japanskoj kompaniji učinile su njihove televizore konkurentnim i na najrazvijenijim i najzahtjevnijim tržištima svijeta.

3D BOX je obogatio svoju ponudu novim, probranim modelima Sony televizora, idealnim za vrhunsku kućnu zabavu i opuštanje. Malo koji drugi brend može da dostigne najviše standarde koje je uspostavio Sony u zadatim parametrima kvaliteta slike i zvuka.

Na primjer, 4K Ultra HD kvalitet slike Sony televizora je trenutno nenadmašan u svijetu. Taj kvalitet postignut je primjenom dugo i pažljivo razvijanih tehnologija za poboljšanje prikaza na njihovim TRILUMINOS ekranima. Neke od tih tehnologija su Picture Processor X1 Ultimate ili Backlight Master Drive za postizanje savršenog kontrasta.

Vrhunska audio tehnologija Sony televizora

Zvuk Sony televizora takođe je nenadmašnog kvaliteta i takav je da svojom punoćom i realističnom reprodukcijom ispunjava prostoriju. Taj vrhunac postignut je razvojem i primjenom posebnih audio tehnologija japanske kompanije. Acoustic Multi-audio ili Acoustic Surface Audio su samo neke od njih, kojima se postiže prožimajući, višedimenzionalni zvuk.

Recimo, Sony Bravia KD-XG8096 su Smart televizori nove generacije sa savršeno čistom, oštrom slikom na LED ekranu istinske 4K rezolucije. Audiotehnologija primijenjena kod ovih Smart televizora omogućuje automatsko, savršeno precizno prilagođavanje zvuka radi postizanja realističnijeg i prožimajućeg doživljaja.

Uz 4K X-Reality PRO, slika se poboljšava do istinskog 4K kvaliteta nenadmašne čistoće. Slika se izoštrava i profinjuje u stvarnom vremenu, otkrivajući dodatne detalje kako bi ugođaj gledanja svakog sadržaja bio vrhunski. Znanje stečeno stvaranjem filmskih hitova i TV emisija kompanija Sony pretočila je u 4K X-Reality PRO tehnologiju. U jedinstvenim bazama podataka analiziraju se i poboljšavaju svi uzorci u prizoru. Tako se pronalazi najtačnija nijansa, zasićenost i svjetlina za sve rezolucije kod ovih televizora.

Slika i zvuk u savršenoj harmoniji

3D BOX je u svoju ponudu uvrstio i fantastičnu Sony Bravia KD-XG8505 seriju Smart televizora. Odlikuju ih optimalne mogućnosti koje daju 4K HDR Processor X1 i Dolby Atmos tehnologija za poseban i uzbudljiv korisnički doživljaj. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Motionflow XR, koja stvara i umeće dodatne kadrove između originalnih, uživaćete u uglađenim i oštrim detaljima čak i u scenama brze akcije.

Za one koji su spremni da izdvoje nešto više novca tu je i ponuda vrhunskih Sony televizora proizvedenih ove godine. Riječ je o Bravia KD-XG9505 seriji koju odlikuju slika i zvuk u savršenoj harmoniji. Opremljeni su vrhunskim tehnologijama za perfektno korisničko iskustvo. Prekrasne, detaljne slike, u kombinaciji sa Sound-from-Picture Reality tehnologijom, postižu nevjerovatan audio-vizuelni doživljaj.

Zahvaljujući X-Wide Angle tehnologiji, u živopisnim i realističnim bojama uživaćete bez obzira na ugao iz kojeg gledate na ekran. Povrh svega tu su i Bass Reflex zvučnici koje podržava Sound-from-Picture Reality tehnologija. Uz precizno usklađenu akciju i zvuk, doživljaj gledanja postaje zaista prožimajući. Kinematografski S-Force Front Surround kod ovih televizora obezbijediće vam uzbudljivo zvučno polje koje vas uvlači u središte akcije.

Scroll to Top