Svi banjalučki putevi sada vode u 3D BOX shop u Tržnom centru Mercator

Od subote, 12. oktobra, Banjalučani su dobili mogućnost da na jednom mjestu izaberu svoj novi smartfon, televizor, pametni sat ili bilo koji PlayStation proizvod po najpovoljnijim cijenama u BiH. 3D BOX shop u Tržnom centru Mercator u Banjaluci je, naime, od 12. oktobra postao mjesto najpovoljnije kupovine modernih nosivih uređaja, originalne dodatne opreme za telefone i druge tehničke robe najpoznatijih svjetskih brendova.

U namjeri približavanja kupcima i pružanja dodatne podrške stalnim korisnicima, 3D BOX je u Banjaluci integrisao poslovanje. Praktično, 3D BOX shop u TC Mercator je izrastao u modernu trgovinu sa cjelokupnom svojom ponudom na jednom mjestu. Takođe, dodatno je olakšana i pojednostavljena kupovina na rate. Sva procedura u vezi kupovine na rate sada se završava u 3D BOX shopu, svakog radnog dana do 15 časova.

3D BOX shop u TC Mercator u Banjaluci je mjesto najpovoljnije kupovine modernih nosivih uređaja najpoznatijih svjetskih brendova

S obzirom na uspješno sporovedeno objedinjavanje prodajno-uslužne djelatnosti u Banjaluci, 3D BOX poslovnica u Ulici Jovana Dučića 2 je zatvorena i integrisana u rad 3D BOX shopa u TC Mercator. S druge strane, 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu nastavlja sa radom, budući da je riječ o prvom specijalizovanom gaming shopu te vrste u BiH.

3D BOX shop u TC Mercator je izrastao u modernu trgovinu sa cjelokupnom svojom ponudom na jednom mjestu

Obilježavajući uspješan iskorak u poslovanju, 3D BOX shop u TC Mercator je ponudu obogatio najnovijim naslovima PS4 igara, tematski dizajniranim PS4 konzolama i Dualshock kontrolerima. Takođe, u ponudu su uvršteni i novi modeli Samsung, Sony i Philips televizora posljednje generacije, po najpovoljnijim cijenama u BiH. Trenutno je više modela fantastičnih Sony televizora na akciji, pa posjeta 3D BOX shopu u TC Mercator može biti i te kako isplativa. Tu su, naravno, i originalni smartfoni najpoznatijih brendova kao što su Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei i drugi.

Sva procedura u vezi kupovine na rate sada se završava u 3D BOX shopu

3D BOX je banjalučka firma za trgovinu i usluge koja se bavi autorizovanom prodajom mobilnih telefona i njihove originalne opreme. 3D BOX je i član svjetske PlayStation zajednice, sa bogatom ponudom cjelokupnog PlayStation asortimana. Takođe, 3D BOX se bavi prodajom televizora najpoznatijih svjetskih brendova, te prodajom najkvalitetnijih pametnih satova, tableta, kamera, slušalica, punjača i razne druge tehničke robe.

3D BOX shop u TC Mercator je ponudu obogatio najnovijim naslovima PS4 igara, tematski dizajniranim PS4 konzolama i Dualshock kontrolerima
Scroll to Top