3D BOX SHOP Samsung TV + PS4 konzola po ekstremno niskim cijenama

Ne propustite jedinstvenu, Bundle ponudu u 3D BOX shopu u Tržnom centru Mercator u Banjaluci. U ponudi su Samsung televizori nove generacije u paketu sa PlayStation 4 konzolama, po nevjerovatno niskim cijenama. Jednostavno, izaberite svoj paket i profitirajte.

Bundle ponuda odnosi se na prodaju dvije kombinacije Samsung televizora i PlayStation 4 konzola. U prvom paketu to su Samsung LED TV UE43RU7402 i PlayStation 4 konzola 500 GB Slim F chassis + Fortnite VCH (2019), po jedinstvenoj, super sniženoj cijeni od 1378 KM.

U drugom paketu u ponudi je kombinacija Samsung LED TV-a UE55RU8002 i PlayStation 4 konzole 500 GB Slim F chassis + Fortnite VCH (2019), po jedinstvenoj, nevjerovatno niskoj cijeni od 1878 KM.

Samsung 4K UHD TV i konzola pojačanog hardvera

Samsung UE43RU7402 iz prvog paketa Bundle akcije je Smart TV najnovije generacije i nevjerovatno visokog kvaliteta slike sa milijardu nijansi! Kao i ostali Samsung televizori nove generacije pruža pravu, upečatljivu 4K UHD rezoluciju sa 3840×2160 piksela. To je čak 4 puta više piksela od TV ekrana sa FHD rezolucijom. Dijagonala ovog Smart TV-a je 43 inča, odnosno 109 cm.

LED ekran odlikuje nevjerovatna oštrina slike, a Dynamic Crystal Color tehnologija pruža spektakl u kristalno jasnim bojama dinamičke živosti. Sada je svaki detalj tu, jasno se vidi, i na ekranu sve izgleda kao u stvarnom životu.

U kombinaciji sa PlayStation 4 konzolom 500 GB Slim F chassis + Fortnite VCH (2019), vrhunski uzbudljivo gaming iskustvo je zagarantovano. Inače, PS4 konzola 500 GB Slim F chassis je fantastična, redizajnirana platforma za gaming kompanije Sony. Obogaćuje je novi, poboljšani i pojačani hardver. Riječ je o uređaju koji je napravljen da bude aktuelan godinama i iskusniji PS igrači to već znaju.

Prostrani LED ekran i Real Game Enhancer podrška

Ista PlayStation 4 konzola dolazi i u drugoj Bundle kombinaciji, sa Samsung LED televizorom UE55RU8002. Ovaj Smart TV nove generacije korisnicima u svakom ambijentu pruža spektakl u kristalno jasnim bojama. Krasi ga elegantan dizajn, a na LED ekranu se pojavljuje prikaz u punoj, pravoj, upečatljivoj 4K UHD rezoluciji. Dijagonala LED ekrana ovog Smart TV-a je 55 inča, odnosno 140 cm. Poseban kvalitet ovog fantastičnog televizora su njegove široke mogućnosti, odnosno primijenjene tehnologije koje, između ostalog, obezbjeđuju i savršen gaming.

Gaming iskustvo podržano Real Game Enhancer rješenjem, na ovom UHD TV-u je vrhunsko. Uz pomoć FreeSync(VRR) tehnologije, ovaj istinski Smart TV smanjuje zastoje u igri i omogućuje brzinu igre u realnom vremenu. VRR (promjenjiva brzina osvježavanja) tu je da osigura optimalnu izmjenu slika u svakoj sceni igre. Postignuto je i dinamičko izjednačavanje nijansi crne koje omogućuje bolju vidljivost u mraku. Takođe, koristi detaljnu analizu scena za optimalan kvalitet slike. Čak je i zvuk poboljšan kako biste mogli potpuno da uronite u igru.

Scroll to Top