Top ponuda najnovijih i najkvalitetnijih Xiaomi smartfona u 3D BOX-u

S dolaskom najnovijih modela Xiaomi telefona na naše tržište, najniža i srednja cjenovna klasa smartfona obogaćena je novim, dodatnim kvalitetom. Najnoviji Xiaomi smartfoni već su u ponudi u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka kao i na web shopu mobilnitelefoni.ba. Ove fantastične uređaje po izuzetno prihvatljivim cijenama 3D BOX je prvi u BiH uvrstio u svoju ponudu.

U srednjoj cjenovnoj klasi smartfona, najviše pažnje će plijeniti Xiaomi Mi 9 Lite i Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Riječ je o izuzetnim i pouzdanim uređajima kojima je kineski brend još jednom potvrdio svoj globalni premijum kvalitet. Tu je i Xiaomi Redmi 8A, jeftini budžetski telefon atraktivnog dizajna, prvi put sa teksturnom Aura Wave Grip poleđinom kućišta. Listu noviteta zaključuje klasični Xiaomi Redmi Note 8 smartfon, nasljednik ultrapopularne Redmi Note 7 serije.

Brzina i fluidan rad Mi 9 Lite smartfona

Sve navedene telefone odlikuje izuzetno visok kvalitet u odnosu na cijenu, čime Xiaomi nastavlja da širi zajednicu svojih fanova. Xiaomi Mi 9 Lite je uređaj superatraktivnog dizajna koji ove jeseni donosi na tržište sasvim novi, viši kvalitet u srednji cjenovni rang smartfona. Pored premijum izgleda, odlikuju ga i izuzetne performanse, fantastičan Super AMOLED ekran, odlične kamere i moćna baterija. Brzina i fluidnost u radu drugo su ime za ovaj telefon.

Sličnih karakteristika, ali i nekih posebnih vrijednosti je i Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Uređaj je to s kojim će konkurencija iz srednje klase teško izaći na kraj. Riječ je o univerzalnom modelu smartfona koji će jednako kvalitetno zadovoljiti potrebe poslovnih ljudi, ljubitelja multimedije, fotografije ili gaminga, kao i one koji ne vole često da mijenjaju telefone.

Xiaomi Redmi Note 8 je nešto jeftinija varijanta Pro modela, ali sa adutima koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Po cijeni od 499 KM teško je naći bolji smartfon od ovog. Neće razočarati ni zahtjevnije korisnike jer u srednji cjenovni rang donosi veliki napredak u kvalitetu. Napredak se, prije svega, odnosi na izuzetno kvalitetan IPS LCD ekran, jak i pouzdan čipset, te moćnu bateriju i kamere. Drugim riječima, ovaj uređaj je jedan od najjeftinijih ozbiljnih modela smartfona koji je u stanju da odgovori najrazličitijim potrebama.

Najbolji telefon do 300 KM

Za manje zahtjevne korisnike, već sada je jasno, jedno od najboljih rješenja trenutno je Xiaomi Redmi 8A. U prodaji se pojavljuje sa svim predispozicijama da postane jedan od najboljih smartfona čija cijena ne prelazi 300 KM. Pored atraktivnog dizajna, više nego dobrog IPS LCD ekrana i jako dobrih kamera, glavni adut mu je nevjerovatno jaka baterija kapaciteta od čak 5000 mAh.

3D BOX je, dakle, prvi u BiH, uvrstio u ponudu najnovije i najatraktivnije Xiaomi modele smartfona odgovarajući tako potrebama tržišta. Naime, Xiaomi brend u BiH je jedan od najpopularnijih. Na to su najviše uticali nesporan i postojan kvalitet njihovih uređaja, te više nego prihvatljive cijene.

Scroll to Top