Hit naslovi Ubisoft i Blizzard igara za PS4 konzole na sniženju u 3D BOX-u

Hit naslovi PS4 igara izdavačkih kuća Ubisoft i Blizzard za PlayStation 4 konzole od danas su na velikom sniženju! Po znatno povoljnijim cijenama od redovnih, ove naslove možete da nabavite na akciji u 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu i 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, kao i na web shopu mobilnitelefoni.ba.

Fanovi Ubisoft izdavača imaju razloga za radost jer akcijsko sniženje pojedinih PS4 igara ove kuće traje sve do 8. decembra. Međutim, na akciji su i igre kojima će cijena od danas biti snižena do 11. novembra. To je, takođe, dovoljno da se na vrijeme, po nižoj cijeni, nabave neki od najatraktivnijh naslova u svijetu gaminga. Između ostalog, na akcijskom sniženju su i najnoviji naslovi Tom Clancy’s franšize. Na svim 3D BOX prodajnim mjestima, po akcijskim cijenama mogu da se nabave i naslovi Far Cry i Assassin’s Creed serijala.

I najnoviji naslovi na akciji

Najpopularniji naslovi Blizzard izdavača na velikom akcijskom sniženju su od danas do 3. novembra. U tom periodu, po znatno sniženim cijenama, između ostalog, mogu da se nabave Overwatch Legendary ili Diablo 3 Eternal Collection igre za PS4 konzole.

Veliko akcijsko sniženje u 3D BOX-u prilika je za sve ljubitelje PS4 igara da po najpovoljnijim cijenama nabave nove igre. Čak i najnoviji naslovi Tom Clancy’s serijala sada su na sniženju, kao, na primjer, Ghost Recon Breakpoint Auroa Deluxe Edition. Na spisku akcijskih cijena su i igre Far Cry franšize, uključujući i razne kompilacije ovog ultrapopularnog i uzbudljivog serijala.

I šta bi ova akcija bila da na sniženju nisu i naslovi igara jednog od najpopularnijih serijala u svijetu gaminga. Naravno, u pitanju su Assassin’s Creed Origins, Odyssey, ali i AC Liberation HD Remastered

Sniženje igara i do 50%

Iz Blizzard studija svakako ne bi trebalo propustiti hit cijene Overwatch Legendary i Diablo 3 Eternal Collection igara za PS4 konzole. Ovi naslovi pronijeli su slavu Blizzard izdavača širom svijeta, a sada su u 3D BOX-u na sniženju od nevjerovatnih 50%.

Kompletnu ponudu Ubisoft i Blizzard PS4 igara na akcijskom sniženju možete pogledati u Promo akcijama web shopa mobilnitelefoni.ba. Kompletan izbor ovih igara na sniženju pronaći ćete i u 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu i 3D BOX shopu u TC Mercator u Banjaluci.

Scroll to Top