3D BOX predstavlja najbolje PlayStation 4 igre za djecu i porodice (Video)

PlayStation 4 igre za djecu i porodice nisu nikakav izuzetak, naprotiv ima ih ogroman broj. Međutim, stiče se utisak da ti naslovi ne dobijaju zasluženu pažnju u medijima kao neki drugi noviteti namijenjeni starijim gejmerima.

Ne treba smetnuti s uma da su se Sony PS4 konzole pojavile prije 6 godina. Do danas je, dakle, kreiran ogroman broj PS4 igara sa istaknutim standardizovanim oznakama 3, 7, 12 ili 16 – wwww.pegi.info. Postoji, naravno, i oznaka 18 – wwwpegi.info, koja ukazuje da igre sa istaknutom takvom markicom nisu za maloljetnike.

PS4 igre u 3D BOX shopu Banjaluka u kojima garantovano nema nasilja, psovki ili nekog drugog eksplicitnog sadržaja

U ovom slučaju zanimaju nas isključivo PS4 igre u kojima garantovano nema nasilja, psovki ili nekog drugog eksplicitnog sadržaja. Iz tog razloga, 3D BOX kao član svjetske PlayStation zajednice iz BiH i vlasnik PlayStation shopa u Delta Planetu u Banjaluci, predstavlja vam najbolje igre za najmlađe i cijele porodice, koje se igraju na Sony PS4 konzolama.

To su, uglavnom, igre koje razvijaju motoriku, podstiču razmišljanje, promišljanje i razvoj inteligencije, ali su i veoma zabavne. Da ne dužimo, ovo je 3D BOX izbor najboljih PS4 igara za djecu i porodice:

Lego Incredibles Toy Edition

LEGO The Incredibles vas vodi u nevjerovatno uzbudljivu avanturu začinjenu humorom. Preuzmite kontrolu nad svojim omiljenim Incredibles likom, udružite se sa porodicom i zaustavite talas kriminala. Igra je predviđena za sve uzraste.

U ulozi vašeg omiljenog lika prelazićete nevjerovatne prepreke i ujediniti se sa porodicom kako biste pobijedili kriminal. Igra donosi nezaboravne scene i lijepe akcione sekvence iz oba The Incredibles Disney Pixar filma.

Igra potiče igrače da rade zajedno, kombinovanjem vještina i jedinstvenih moći porodice Parr. Radnja se odvija u Lego svijetu punom zabave i humora, čiju idilu kvare zločini i kriminal kojima se valja suprotstaviti.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Bandicoot se vratio i sjeda za volan. Dugo iščekivana igra za PlayStation 4 konzole od 21. juna ove godine, napokon je u prodaji. Pripremite se za puni gas uz autentično iskustvo igre Crash Team Racing i još mnogo, mnogo toga. Sve je ponovo obrađeno, remasterizovano i dovedeno do perfekcije.

Crash Team Racing Nitro-Fueled donosi klasičnu igru koju poznajete i volite, samo što je sada ponovno izgrađena od nule i ubačena u najveću brzinu. Tu su sada novi sjajni vizuelni elementi i vrhunska oprema. Ulozi su veliki, a konkurencija oštra.

Trkajte se online sa prijateljima i u Crash takmičenju sa online tabelama!

Minecraft PS4 Edition

Minecraft je jedna od najpopularnijih igara svih vremena i predviđena je za sve uzraste. U ovoj fantastičnoj igri možete da slažete blokove i putujete u avanturu. Igračima pruža beskrajna prostranstva i neograničene mogućnosti za kreativnost. Igrati je možete sami ili s prijateljima.

Istražujte nasumično generisane svjetove i izgradite nevjerovatne stvari od najjednostavnijih kuća do raskošnih dvoraca i neosvojivih tvrđava. Takođe, možete da gradite nadzemne ili podzemne gradove i željeznice, sela ili neke druge naseobine. Minecraft možete da igrate u kreativnom modu sa neograničenim resursima ili da se borite za opstanak preživljavajući u Survival modu. Inače, sve što zamislite u Minecraft igri moguće je napraviti u čemu i jeste jedna od njenih draži.

Minecraft nema određene ciljeve koje igrač mora da ispuni. Zapravo, igrači imaju apsolutnu slobodu da sami izaberu način na koji će igrati. Postavljanje i razbijanje kockastih blokova je ono što je osvojilo igrače širom svijeta a ovu igru pretvorilo u ludi fenomen.

NBA 2K20 Standard Edition PS4

Anthony Davis iz New Orleans Pelicans-a i Dwyane Wade iz Miami Heat-a su zvijezde s naslovnica ovogodišnje igre razvrstane u 3 paketa. U ovom slučaju, u pitanju je paket NBA 2K20 Standard Edition, sa prvom obrvom najjače košarkaške lige svijeta na naslovnici. Davis je prethodno bio jedan od tri košarkaša koji su učestvovali i u NBA 2K16 .

Značajno je da NBA 2K20 prvi put u igru integriše i košarkašice iz WNBA. U igri će učestvovati svih 12 WNBA timova, kao i neke od najboljih članica lige. Timovi su dostupni u načinu Play Now i Season. NBA 2K20 je, takođe, otkrio ocjene svojih igrača i objavio trailer koji promoviše MyCareer.

Just Dance 2020 PS4

Just Dance 2020 je kultna dance igra sa 40 super popularnih pjesama. Tu su hitovi sa vrha top lista poput “God Is a Woman” Ariane Grande do “High Hopes” od Panica! Uz svoje omiljene pjesme tvoja porodica i ti bićete “osuđeni” da igrate satima. Kada ste posljednji put bili u disko klubu?

Okupite prijatelje ili porodicu i plešite kao da vas niko ne gleda s Just Dance 2020. Najprodavaniji muzički serijal svih vremena, s više od 67 miliona prodatih jedinica, vratio se u jesen 2019. Sa Just Dance 2020 igrom uživaćete u širokom rasponu kreativnih ambijenata.

Pratite broj sagorjelih kalorija i vrijeme provedeno u plesu. Budite motivisani dok se zabavljate uz omiljeni način igranja fanova – Sweat mode. Udružite se s prijateljima radi više zabave u Co-op modu. Co-op način rada okuplja igrače da kombinuju rezultate i vladaju plesnim podijumom. Mališani se mogu pridružiti zabavi uz poznati Kids mode koji im omogućuje potpuno uživanje u osam novih pjesama prilagođenih djeci.

eFootball PES 2020 PS4 Standard Edition

eFootball PES 2020 je novi zvanični naziv za igru koju smo do sada poznavali pod imenom Pro Evolution Soccer. Zvijezda sa naslovnice za eFootball PES 2020 Standard Edition je Lionel Messi, dok Legend Edition predstavlja Ronaldinho.

Nova igra donosi nekoliko izuzetno atraktvinih noviteta koji će obradovati svakog fana fudbalske igre i atmosfere koju čine puni stadioni. Finesse Dribble gameplay i novi Master League mod najviše obećavaju budući da igru podižu na sasvim novi nivo. Nove dinamičke vještine driblinga, tehnike prvog dodira i fino prilagođena fizika lopte razvijene su u uskoj konsultaciji s poznatim veznjakom Andrésom Iniestom.

Zaigrajte s novopristiglim igračima i veteranima i povedite borbu za dominaciju u ovom novom internetskom takmičarskom modusu. Očekuje vas potpuno novo iskustvo, novi interaktivni sistem dijaloga, preoblikovani dizajn menadžera i realnije tržište prenosa ostvareno poboljšanom integracijom podataka.

Gran Turismo Sport Special 2

Gran Turismo Sport Special 2 za PlayStation 4 konzole je ažurirano 13. izdanje ove fantastične igre koja pruža najbolju simulaciju vožnje. Sveti gral zaljubljenika u brzu vožnju i trke nikada nije bio bolji, realniji i ljepši. Posebno zadovoljstvo za racing fanove ogleda se u mogućnosti korišćenja PlayStation VR headset-a za nezaboravno 3D iskustvo učešća u GT-u.

Gran Turismo Sport za PS4 donosi fantastičnu grafiku. Postoje tri načina igranja: Campaign, Sports Mode i Arcade Mode, u offline i online kombinacijama. Tu je i 140 atraktivnih automobila, od konceptnih vozila Vision Gran Turismo do prototipa Gran Turismo Sporta.

Trke se odvijaju na 27 različitih staza, na 19 lokacija iz cijelog svijeta. Uvijek popularni Nürburgring, legendarni Tokyo Expressway ili Northern Isle Speedway samo su neke od opcija. GT Sport je živa legenda u svijetu gaminga.

Spyro Trilogy Reignited PS4

Spyro se vratio! Tri najveće avanture nastavka Spyro the Dragon stigle su na PlayStation 4 i potpuno su prerađene najnovijom tehnologijom. Poleti s malim, moćnim, ljubičastim zmajem. Spyrove platformske pustolovine postale su sinonim za PlayStation. Ako su vaša djeca prvi put propustila njegove vatrene poduhvate, sada je prava prilika da to ispravite.

Potpuno obnovljena igra za PS4, Spyro Reignited Trilogy dolazi uz vatreni HD makeover tri najveće pustolovine serijala: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! i Spyro: Year of the Dragon. Leteća borba za cijelu porodicu i luckaste mini igre u ovom vrijednom paketu zabaviće sve.

Istražite veliki svijet igara, suočite se s njegovim vatrenim stanovnicima i proživite potpuno prerađene avanture. Kada treba spasiti svijet, možete računati samo na jednog zmaja.

Little Big Planet 3 PS4

Pridruži se Sackboyu i njegovim slatkim šivanim prijateljima u istraživanju tajanstvene planete Bunkum u ovoj predivnoj platformskoj pustolovini. Sarađuj i upotrijebi jedinstvene sposobnosti ljupkih junaka da bi savladao svaki izazov s kojim se suočiš. Izvan kampanje priče slobodno možeš izrađivati vlastite nivoe i izazvati svoje najbliže.

U Little Big Planet 3 igri možete otkriti svijet beskrajnih kreativnih iznenađenja dok istražujete prostranstva Imagisfere. Upoznajte stanovnike Bunkuma i suočite se sa zloglasnim Newtonom u ovom bogatom, živopisnom svijetu.

Need for Speed – Heat PS4

Need for Speed – Heat je službeni naziv novog nastavka trkačkog serijala čiji je oficijelni trailer objavljen na ovogodišnjem Gamescom sajmu. Vrele su noći, traži se pun gas. Igrači će voziti po Palm City-ju i takmičiti se u brojnim trkama kako bi postali najbolji vozači u tom fiktivnom području.

Need for Speed je serijal koji okuplja milione fanova, pa je sa ogromnim nestrpljenjem dočekan i ovaj 16. nastavak. NFS – Heat je uzbudljiva, adrenalinska trkačka igra u kojoj zakoni blijede kako sunce zalazi. Noću uplovljavate u podzemne ulične trke u kojima pokušavate da izgradite vlastitu reputaciju opakog vozača. Dobićete priliku da formirate vlastiti vozni park i izgradite i istaknete vlastiti identitet za volanom.

Scroll to Top