Black Friday u 3D BOX-u počeo akcijom ekstremnog sniženja PS4 igara

Black Friday kampanja ekstremnog pretprazničkog sniženja cijena u 3D BOX-u počela je popustom na veliki broj popularnih PS4 igara. PS4 igre na velikom sniženju možete pronaći u 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu u Banjaluci. Takođe, možete da ih nabavite i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka kao i na web shopu mobilnitelefoni.ba. Za kupovinu PS igara na web shopu, kao i bilo kojeg drugog PlayStation proizvoda, dostava po cijeloj BiH je besplatna.

3D BOX se na ovaj način priključio globalnoj Black Friday akciji ludih popusta i kupcima obezbijedio najpovoljnije uslove kupovine. Na svim 3D BOX prodajnim mjestima fanovi gaminga od danas mogu da nabave svoje omiljene PS4 naslove po cijenama koje počinju već od 29 KM!

Informišite se, isplatiće vam se

Budući da se vrhunac Black Friday akcije očekuje za predstojeći vikend, naredni dani takođe će biti obilježeni novim velikim popustima. 3D BOX, naime, priprema mnogo prijatnih iznenađenja za sve posjetioce svojih shopova u Delta Planetu i TC Mercator u Banjaluci.

Tokom Black Friday akcije prazničnih dana najpovoljnije kupovine u godini možete da očekujete velike popuste i na mnoge druge proizvode iz bogate ponude 3D BOX-a. Treba li vam novi televizor, tablet, smartfon ili možda novi pametni sat, a možda i PlayStation konzola ili VR set, 3D BOX je pravo mjesto za vas. Ponuda je bogata, kvalitet garantovan, a cijene najpovoljnije u BiH.

Da biste na vrijeme saznali koji proizvodi su na akcijskim sniženjima tokom Black Friday kampanje, šta predstavlja TOP ponudu koja ne smije da se propusti, za koliko je šta sniženo, do kada koja akcija traje i još mnogo toga korisnog i isplativog, pratite redovno 3D BOX Blog na web shopu mobilnitelefoni.ba kao i 3D BOX stranice na društvenim mrežama.

Black Friday u 3D BOX-u

3D BOX je banjalučka firma za trgovinu i usluge koja se bavi autorizovanom prodajom mobilnih telefona i njihove originalne opreme. 3D BOX je i član svjetske PlayStation zajednice, sa bogatom ponudom cjelokupnog PlayStation asortimana. Takođe, 3D BOX se bavi prodajom televizora najpoznatijih svjetskih brendova, te prodajom najkvalitetnijih pametnih satova, tableta, kamera, slušalica, punjača i razne druge tehničke robe. Svake godine 3D BOX uzima maksimalno učešće u svim Black Friday kampanjama.

Scroll to Top