TOP PREPORUKA PS4 igre za cijele porodice već od 21 KM u 3D BOX-u

Često zapostavljene, a silno zabavne PS4 igre za sve uzraste, napokon dolaze u prvi plan. Na svim 3D BOX prodajnim mjestima, naime, ove igre trenutno su na velikom novogodišnjem sniženju. Cijene na popustu većine ovih naslova za djecu i cijele porodice su 21 KM ili 27 KM. Tek poneka od ovih popularnih igara je nešto skuplja, ali akcijska cijena im ne prelazi 39 KM.

Na popustu su i superkvalitetne i nevjerovatno zabavne Crash Bandicoot igre, te još neki naslovi za djecu i porodice. Njihova akcijska cijena je ipak nešto viša, ali nijedna ne prelazi 65 KM. Prvi put na velikom sniženju su i fantastične Lego PS4 igre koje su zaludjele cijeli svijet. Na velikom akcijskom sniženju u 3D BOX-u našli su se brojni naslovi iz ovog ultrapopularnog serijala. Cijena Lego igara na akciji ne prelazi 39 KM.

3D BOX vam donosi Top 5 nevjerovatno zabavnih i kvalitetnih PS4 igara za djecu i cijele porodice koje su trenutno na super sniženju:

Knowledge is Power: Decades

Provjerite svoje znanje iz pop kulture na ovoj visokoenergetskoj kviz igri iz PlayLink-a za PS4. Testirajte svoje znanje o pop kulturi i zabavi iz posljednje četiri decenije u ludo zabavnoj predstavi koja koristi vaš pametni uređaj kao kontrolor.

Od brzih kvizova do različitih iskustava za više igrača, PlayLink naslovi odnose se na društvene igre u kojima svi mogu uživati. Dodajte igru ​​u svoj PS4, koristite pametni telefon ili tablet kao kontroler, okupite se oko televizora i pripremite se za osvježavajuće različito iskustvo.

U igri Knowledge is Power Decadesdo šest igrača može da provjerava svoje znanje na hiljadama jedinstvenih pitanja, u različitim tematskim okruženjima i sa osam jedinstvenih likova voditelja koje možete odabrati

Knowledge is Power: Decades je igra u kojoj ćete sigurno uživati. Budući da jedna igračka sesija ne oduzima mnogo vremena, iz iskustva znamo da ćete joj se uvijek vraćati. Djecu će silno obradovati svaki dobar rezultat u ovoj igri, a njihova radost je neprocjenjiva.

Chimparty

Pripremite se za majmunisanje u pristupačnim mini igrama dostupnim ekskluzivno na PlayLinku za PS4. Prihvatite se svog pametnog uređaja i postanite najbolji u džungli uz ovu PlayLink igru za više igrača. Do četiri igrača mogu da se bore u 18 šašavih mini-igara na ukupno 90 nivoa.

Nije važno ako ste novi u svijetu igara ili ako ste King Kong igrač među prijateljima i porodicom, u ovim igrama postoji nešto za svakog, od hvatanja majmuna mrežicom do bijega od protivnika.

Smartfon ili neki drugi pametni uređaj možete upotrebiti kao upravljač i zato je svaka igra pristupačna i intuitivna. Jednostavno koristite taster na ekranu i uz malo vještine na vrijeme ćete skakati, plutati, trčati, slikati ili šta već bude trebalo.

Chimparty je igra koju će djeca obožavati, a zbog jednostavnosti upravljanja, mogu da je igraju i najmlađi. Jedna sesija igranja traje oko 5 minuta, a neke će vam oduzeti i malo više vremena. Biće to pametno potrošeno vrijeme jer kod djece podstiče motoriku, logiku, razmišljanje i preispitivanje odluka donesenih u igri. Pružiće vam dane, mjesece, pa i godine odlične zabave u kućnoj atmosferi, u krugu porodice ili prijatelja.

Knack 2

Vrijeme je da počnete razmišljati na veliko uz najmanjeg junaka na ulici. Dobro došli u raznovrsni svijet u više nivoa, ispunjen zabavom i borbom, ali i zagonetkama. Glavni junak Knack mijenja veličinu osnažen i spreman da spasi svijet…

Knack 2 je akciona avantura za cijelu porodicu, u kojoj je čovječanstvo prinuđeno da se osloni na neočekivanog junaka. To je Knack, junak koji se iznenada pojavljuje da bi zaštitio civilizaciju on nove opasne prijetnje.

Jedna sesija igranja traje oko 10 minuta i može da se igra u tandemu sa nekim od članova porodice ili prijatelja. Kod djece podstiče razmišljanje o odgovornosti i strategiji, a istovremeno je i veoma zabavna.

Lego Incredibles Standard Edition PS4

LEGO The Incredibles će vas odvesti u nevjerovatno uzbudljivu avanturu začinjenu humorom. Preuzmite kontrolu nad svojim omiljenim Incredibles likom, udružite se sa porodicom i zaustavite talas kriminala. Igra je predviđena za sve uzraste.

U ulozi svog omiljenog lika prelazićete nevjerovatne prepreke i ujediniti se sa porodicom kako biste pobijedili kriminal. Igra donosi nezaboravne scene i lijepe akcione sekvence iz oba The Incredibles Disney Pixar filma.

Igra potiče igrače da rade zajedno, kombinovanjem vještina i jedinstvenih moći porodice Parr. Radnja se odvija u Lego svijetu punom zabave i humora, čiju idilu kvare zločini i kriminal kojima se valja suprotstaviti.

Ova igra kod djece razvija osjećaj za pravdu, požrtvovanje i podstiče ih na logičko razmišljanje. Igrači istražuju akcione nivoe s pričom i upoznaju epski otvoreni svijet.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PS4

Legendarni Crash je dobio HDR sliku i novi nivo kvaliteta! Svi, naravno, znamo ko je Crash Bandicoot – legenda koja je pokrenula pravu revoluciju na Playstation konzolama. Igra je atraktivna koliko i zabavna i trebalo bi da je ima svaka porodica.

Svima omiljeni Crash Bandicoot se, dakle, vratio! Nikada življi, nikada detaljniji i nikada bolji. Sada možete doživjeti Crash Bandicoot igre kao nikada ranije. Skačite, vrtite se i ponovite sve to dok krećete na epske izazove i avanture kroz tri igre koje su sve započele: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot: Warped. Proživite sve svoje omiljene Crash trenutke u ovoj fantastičnoj remasterizovanoj kolekciji.

Djeca obožavaju ovu igru. Iz nekog razloga glavni lik im je toliko zabavan da mu se smiju i kada igru igra neko drugi.

Scroll to Top