U 3D BOX-u počelo najveće akcijsko PlayStation sniženje u godini!

Ako ste propustili Black Friday, sada imate priliku da još povoljnije nabavite PlayStation igre i konzole. Velika prednovogodišnja i božićna akcija na ogroman broj PS proizvoda upravo je počela. 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci nudi kompletan izbor PS igara, konzola i dodatne PlayStation opreme koja je na akciji.

Cjelokupan PlayStation asortiman na velikoj akciji možete da pronađete i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba, kao i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka. Ogroman broj atraktivnih i popularnih PS4 igara sada je na akciji, po cijenama koje počinju već od 21 KM. Na velikom akcijskom sniženju su i konzole, PS VR paketi, Dualshock kontroleri i drugi PlayStation oprema i rekviziti.

Akcija na veći dio PlayStation asortimana traje do 29. decembra, a ponešto će na akciji ostati čak do 12. januara 2020. Fanovi PS gaminga narednih dana imaju jedinstvenu priliku da po najpovoljnijim cijenama u godini dopune svoj gaming arsenal.

3D BOX posebno preporučuje veliki izbor konzola po cijenama najpovoljnijim od njihovog pojavljivanja u prodaji. Mnoge od tih konzola dolaze u paketu i sa nekom od najpopularnijih i najboljih PS4 igara. Ipak, možda i najatraktivniji proizvodi na akciji su PS VR paketi ekstremno sniženih cijena. Uz njih, na akciji je i više PS4 igara koje će vas odvesti u ludo uzbudljivi svijet virtuelne realnosti.

Požurite u 3D BOX kako biste na vrijeme nabavili PS4 igre, PS uređaje i rekvizite koji vam nedostaju.

Scroll to Top