3D BOX spremio prigodna iznenađenja za mališane na Igrama bez granica

3D BOX se i ove godine pridružuje “Igrama bez granica”, sportsko-zabavnom događaju koji se 22. decembra održava u Banjaluci. Budući da je u pitanju manifestacija koja okuplja veliki broj djece, 3D BOX je za najmlađe pripremio prigodna iznenađenja.

Kao i na prošlogodišnjim “Igrama”, kada su klincima uručeni prigodni pokloni, 3D BOX se i ovaj put spremio da obraduje najmlađe učesnike.

Inače, “Igre bez granica” su sportsko-zabavni događaj za svu djecu, dok će priliku da se takmiče dobiti osnovci. Ove godine “Igrama bez granica” već su se radovala djeca u čak 8 gradova BiH. Veseli karavan prošao je kroz Prnjavor, Tuzlu, Brčko, Doboj, Sarajevo, Trebinje, Mostar i Bijeljinu.

Kao 9. i posljednji grad u ovogodišnjem ciklusu “Igara”, ostala je još Banjaluka. “Igrama bez granica” u Univerzitetsko-sportskoj dvorani Kampus u Banjaluci, 22. decembra tačno u podne, počinje ovogodišnje takmičenje za djecu u više sportsko-zabavnih disciplina.

“3D BOX i ove godine sa velikim zadovoljstvom učestvuje u “Igrama bez granica”, jer kad su djeca u pitanju, podrška ne smije da izostane. Vidimo se u nedjelju u Kampusu, gdje ćemo uživati u dječijoj radosti, smijehu, veselju i zdravom takmičarskom duhu. Vjerujemo da će nikoljdanski i novogodišnji pokloni iskreno obradovati mališane”, poruka je kolektiva 3D BOX-a.

Scroll to Top