Požurite, u 3D BOX-u je novo veliko sniženje najboljih PS4 igara!

Na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a u toku je novo veliko sniženje cijena nekih od najboljih i najpopularnijih PS4 igara. Akcija traje do 28. februara ili do isteka zaliha igara koje se sada prodaju po cijenama znatno nižim od redovnih.

Sniženje se odnosi na naslove kao što su NBA 2K20, GTA V, WWE 2K20 ili Red Dead Redemption 2. Na sniženju su i naslovi Borderlands 3 i The Outer Worlds, koji su bili u najužem izboru za prošlogodišnju PS4 igru godine. Jeftinije nego inače su i neke od igara iz fantastičnih Tom Clancy’s i Far Cry serijala.

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci, uz aktuelno sniženje, nudi i veliki izbor ostalih PS4 igara

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci, uz aktuelno sniženje, nudi i veliki izbor ostalih PS4 igara. Pored toga, u shopu kupci imaju priliku i da isprobaju neke od svojih omiljenih igara na najboljem simulatoru u BiH.

Kupci u 3D BOX PlayStation shopu imaju priliku da isprobaju neke od svojih omiljenih igara na najboljem simulatoru u BiH

Sniženje nekih od najtaraktivnijih PS4 naslova aktuelno je, naravno, i u 3D BOX shopu u TC Mercator u Banjaluci. Za fanove gaminga koji nisu iz Banjaluke, najjednostavniji način kupovine PS4 igara na sniženju je putem web shopa 3D BOX-a – mobilnitelefoni.ba. Kompletna ponuda može da se pogleda u rubrici “Promo akcije“. Online kupovina je jednostavna i sigurna, a bilo koji PlayStation proizvod se brzo i besplatno dostavlja na adresu kupca.

Scroll to Top