3D BOX iPhone modeli isplativiji nego ikad budući da Apple poklanja iOS 14

Kupovina iPhone uređaja nikad nije bila isplativija s obzirom na saopštene planove kompanije Apple. Kompanija je, naime, najavila da će svim korisnicima njihovog iOS 13 operativnog sistema na jesen besplatno nadograditi iOS 14!

Svi iole upućeni u nenadmašni kvalitet hardvera i softvera kompanije Apple, znaju koliko je ovo značajno za fanove iPhone uređaja. Sada ni cijene iPhone modela ne izgledaju tako visoke, zar ne?

Telefoni su hardverski dostigli gornje granice kvaliteta pa se procesori i kamere pojačavaju tek toliko da imamo razlog da kupimo novi uređaj. Međutim, softver je taj koji čini razliku, a Apple je u njegovom kreiranju i optimizaciji svjetski šampion.

iPhone modeli koji će dobiti iOS 14

Možda se fanovi Android uređaja neće složiti s iznesenim ocjenama, ali činjenica je da Apple isporučuje nadogradnje iOS softvera za iPhone čak 5 godina zaredom. Međutim, sada su odlučili da odu i korak dalje, pa su najavili besplatu nadogradnju iOS 14 na sve uređaje sa trenutnim iOS 13 operativnim sistemom.

Softverska ažuriranja su važna zbog bezbjednosnih poboljšanja, ali i zbog dodatnih opcija, koje se spremaju za svako novo izdanje ažuriranja. GSM Arena je objavila da je očekivana lista iOS 14 podržanih uređaja sljedeća: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus i iPhone SE. Podržan će biti i iPod touch (7. generacija).

Objavljena je očekivana lista svih iPhone uređaja sa iOS 13 koji će dobiti besplatnu nadogradnju na iOS 14

Što se iPad uređaja tiče, tu se, ipak, očekuje skraćivanje liste u odnosu na onu kad je stizao iOS 13. Tako će sa liste iPad uređaja koji su dobili iOS 13, za nadogradnju na iOS 14 otpasti iPad mini 4 i iPad Air 2.

Mondo.rs podsjeća da je iPhone 6S star gotovo 5 godina, a da je najmanji aktuelni iPhone model, iPhone SE, star skoro 6 godina. Zamislite bilo koji Android koji se ažurira pet ili više godina. Da, teško…

Pogodnosti pri kupovini Apple uređaja u 3D BOX-u

Inače, 3D BOX Banjaluka obezbijedio je stalne maksimalne pogodnosti za sve kupce Apple uređaja. Pogodnosti se odnose na značajne uštede, maksimalnu garanciju originalnog kvaliteta, garantovan ovlašćeni servis, kao i dodatne garancije na zaštitu proizvoda.

3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka kao i web shop mobilnitelefoni.ba uvrstili su u svoju redovnu ponudu prošireni asortiman Apple uređaja i usluga. Pored najnovijih modela iPhone 11 serije, tu su i moćni, multipraktični iPad uređaji, po kvalitetu neprikosnoveni na tržištu tableta. Apple je poznat i po vrhunskom kvalitetu pametnih satova, dodatne opreme za telefone, tablete i druge nosive uređaje, a u 3D BOX-u ćete do njih doći po najpovoljnijim uslovima u BiH.

Pored svih navedenih pogodnosti, 3D BOX nudi i opciju značajne dodatne uštede pri kupovini Apple uređaja koja se ogleda u mogućnosti povrata PDV-a.

Scroll to Top