3D BOX Top ponuda najboljih jeftinih televizora s produženom garancijom

3D BOX je upotpunio ponudu jeftinih televizora nespornog kvaliteta i pouzdanosti za koje cijene kreću već od 209 KM! Riječ je o televizorima poznatih brendova kao što su Tesla i Philips.

Zajednička odlika svih jeftinih televizora u ponudi 3D BOX-a je da po kvalitetu znatno nadilaze cijenu u prodaji. Pored toga, za njih se dobija i produžena garancija, koja se zavisno od brenda i modela kreće od 3 do 5 godina.

Široka primjena jeftinih televizora

Budući da je riječ o manjim televizorima, dijagonale ekrana od 81 do 109 cm, idealni su za kuhinje, spavaće ili dječije sobe. S obzirom na pouzdan kvalitet i nevjerovatno nisku cijenu, u upotrebi su i na mnogim drugim mjestima. Savršeno će se uklopiti i u razne kancelarije, kafiće, čekaonice, sobe hostela, motela ili hotelske holove.

Naravno, neki od ovih televizora biće pravi izbor i za dnevni boravak, naročito Philips TV 43”, pod oznakom PUS6704/12. U pitanju je fantastičan TV prave 4K UHD rezolucije i s Ambilight tehnologijom koja po cijeloj prostoriji širi poseban ugođaj. Ambilight tehnologija je zaslužna što muzika ima vlastiti light show i što ekran izgleda veći nego što jeste. Inteligentne LED diode oko ivica televizora boje na ekranu emituju na zidove i u prostoriju u stvarnom vremenu. Dobijate savršeno usklađeno ambijentalno osvjetljenje.

Svjetski standard, niske cijene

Kod jeftinih Tesla televizora, osim nevjerovatno niske cijene, u prvi plan dolazi istinski kvalitet slike na njihovim HD ekranima. Tesla TV 32”, pod oznakom T303BH, na primjer, elegantan je i pouzdan televizor koji isporučuje sliku visokog kvaliteta i prirodnih boja. Uz panel A klase, rezolucije 1366×768 piksela, tuner DVB-T/T2/C, sve neophodne konekcije i dizajn koji se uklapa u svaki prostor, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji.

U ponudi je i jedan od Tesla Smart televizora koji isporučuje sliku visokog kvaliteta, bez konkurencije u svojoj cjenovnoj kategoriji. Uz USB media player, PVR opciju za snimanje na eksterne uređaje, sve neophodne konekcije, uvijek dostupnu korisničku podršku i ostale uporedne prednosti, Tesla televizor iz serije 3 nudi i nešto što je iznad poređenja – najbolji odnos cijene i kvaliteta.

Scroll to Top