ČARI POPUSTA Na pojedinim PS4 igrama u 3D BOX-u uštedite do 83 KM!

Februarska akcija tokom koje su najatraktivnije PS4 igre u 3D BOX-u na popustu, uveliko traje. Vrijedi naglasiti da na pojedinim igrama, među kojima ima i najnovijih naslova, trenutno možete da uštedite i do 83 KM!

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci poziva gaming fanove da iskoriste februarske povoljne cijene svojih omiljenih naslova. Kompletan izbor PS4 igara na sniženju može se pogledati i u rubrici Promo akcije na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. 3D BOX je, naravno, na web shopu obezbijedio sasvim jednostavnu i sigurnu online kupovinu, uključujući besplatnu dostavu u cijeloj BiH za sve kupljene PlayStation proizvode.

Februarski popust na pojedine PS4 igre traje do 23. ovog mjeseca. Na sniženju su, između ostalog, naslovi poput FIFA 20 i NHL 20, ali i najatraktivnije racing igre kao što je Need for Speed Heat. I fanovi Ratova zvijezda su dočekali svoj trenutak budući da je nekoliko Star Wars: Jedi Fallen izdanja na popustu.

Nekoliko PS4 igara na aktuelnom popustu trenutno donosi zaista velike uštede pri kupovini. Među njima su i Battlefield V, UFC 3, The Sims 4, Anthem, Anthem Legion of Dawn i druge.

Iako februar ove godine ima dan više, još je to najkraći mjesec u godini pa valja požuriti u 3D BOX. Količine PS4 igara na ovom februarskom popustu su ograničene i moguće je da neke budu rasprodate prije isteka akcije.

Scroll to Top