3D BOX PS4 igre na velikom februarskom popustu nikad nisu bile jeftinije

Broj PS4 igara na velikom februarskom akcijskom popustu u 3D BOX-u nikada nije bio veći. Neki od PS4 naslova su toliko pojeftinili da je na njima moguća ušteda i do 83 KM! Gaming fanovi su, slobodno možemo reći, ove godine već dočekali svojih 5 minuta!

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci poziva korisnike najpopularnije gaming platforme na svijetu da na februarskom popustu iskoriste povoljne cijene svojih omiljenih PS4 naslova. Kompletan izbor PS4 igara na sniženju može se pogledati i u rubrici Promo akcije na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Brza dostava PS4 igara širom BiH

3D BOX je, naravno, na web shopu obezbijedio sasvim jednostavnu i sigurnu online kupovinu, uključujući brzu dostavu u cijeloj BiH za sve kupljene PlayStation proizvode.

Među naslovima kojima je proširen spisak PS4 igara na februarskom popustu nalaze se i neki od najboljih iz prošle godine. Recimo, cijena PS4 igre Star Wars: Jedi Fallen Order Deluxe Edition je sa 175 KM spala na 119 KM. Na velikom februarskom popustu to je ušteda od 56 KM, a s tom uštedom na popustu taman može da se kupi još GTA 5 i da vam ostane 1 KM.

Top preporuka: The Outer Worlds i Borderlands 3

Velikom februarskom popustu pridruženo je i više naslova iz fantastičnog LEGO serijala, kao i ultrapopularni Crash Bandicoot. Na velikom sniženju sada su i Diablo 3, Cars 3, Mortal Kombat XL, Plants vs Zombies i mnoge druge PS4 igre. 3D BOX posebno preporučuje dvije fantastične PS4 igre iz prošle godine na kojima može da se ostvari prilično velika ušteda. Riječ je o igrama The Outer Worlds i Borderlands 3.

Iako februar ove godine ima dan više, još je to najkraći mjesec u godini pa valja požuriti u 3D BOX. Količine PS4 igara na ovom februarskom popustu su ograničene i moguće je da neke budu rasprodate prije isteka akcije.

Scroll to Top