Akcijski popust u 3D BOX-u na akcionu kameru GoPro Hero 8 Black!

3D BOX je formirao trenutno najpovoljniju cijenu u BiH za vrhunsku GoPro Hero 8 Black akcionu kameru najnovije generacije. Po sniženoj cijeni ova kamera je sada isplativija nego ikad, a u mogućnosti je da zadovolji potrebe i najvećih avanturista. 

Mnogo je razloga zbog kojih avanturisti i ljudi od akcije preferiraju upravo GoPro Hero 8 Black akcionu kameru. Osim tradicije kroz koju se vidi impresivan razvoj GoPro modela iz godine u godinu, prepoznatljivi su i njeni standardi kvaliteta.

Snimanje u pokretu kamerom GoPro Hero 8 Black je vrhunskog kvaliteta zahvaljujući poboljšanoj HyperSmooth 2.0 stabilizaciji. To je i jedan od glavnih aduta ove kamere budući da odlično stabilizuje čak i velike i brze promjene kretanja. “Osmica” je dobila još kompaktije kućište u odnosu na prethodnu generaciju. Dobila je i prednji mikrofon što je čini još atraktivnijom i pogodnijom za korišćenje u najrazličitijim prilikama i uslovima.

Pored izvedenih poboljšanja kao što je pomenuta stabilizacija, GoPro Hero 8 Black akciona kamera je dobila i neke nove opcije. Jedna od njih je mogućnost profi vlogovanja. Naime, Media Mod na kameri ima ugrađeni shotgun mikrofon, dva mounta za sekundarni displej i LED svjetlo. Light Mod tu je da poboljša noćno vlogovanje i obezbijedi kvalitetno osvjetljenje lica ali i primarne scene.

Sve nadogradnje i poboljšanja u odnosu na prethodni model GoPro Hero 7, učinile su “osmicu” izuzetnom akcionom kamerom. Poboljšan je i redizajniran čak i korisnički interfejs, za jednostavniji pristup i bolje korisničko iskustvo u svim prilikama i situacijama.

GoPro Hero 8 Black je akciona kamera vodootporna do 10 metara dubine. Ima opciju prepoznavanja glasovnih komandi, glasovne kontrole, kao i opciju za live streaming. Kao vrhunac kvaliteta, ova kamera obezbjeđuje i snimanje 4K videa do 60 fps i slow-motion videa do 240 fps @1080p. GoPro Hero je, takođe, dobio poboljšanu optiku, veći kvalitet fotografije i novi, moćniji senzor.

S obzirom na sve navedeno, nabavka GoPro Hero 8 Black predstavlja apsolutno najisplativiju investiciju u ovoj klasi akcionih kamera.

Scroll to Top