NOVO U 3D BOX-u Pametni robot usisivač koji vas oslobađa čišćenja kuće

Pametni robot usisivač čuvenog brenda Xiaomi najnoviji je proizvod u ponudi 3D BOX-a. Ovaj korisni uređaj nevjerovatnih mogućnosti u stanju je da obavi usisavanje kuće čak i kada vi niste tu. Zahvaljujući jednostavnom integrisanju s Mi Home aplikacijom, omogućuje korisnicima da ga putem telefona kontrolišu i na daljinu.

Pored popusta na gotovinsko plaćanje, pametni robot usisivač velike usisne snage u 3D BOX-u može da se kupi i na rate, čime postaje još pristupačniji. Naime, u slučaju izbora plaćanja na 12 mjesečnih rata, jedna rata iznosi 77.42 KM.

Xiaomi Mi Robot vacuum cleaner je opremljen mnoštvom senzora koji mu obezbjeđuju vrhunsku efikasnost, kao i sigurno i precizno kretanje. Tako ne postoji ni najmanja šansa da će se, recimo, skotrljati niz stepenice ili udaradi u zidove ili predmete po kući. Pametni robot usisivač u mogućnosti je čak da prelazi i pragove do visine 2 cm. S obzirom na zanimljiv dizajn, dopašće se djeci, a možda i kućnim ljubimcima.

Kapacitet spremnika za prašinu kod ovog usisivača opremljenog najefikasnijim filterima za skupljanje i filtriranje nečistoća je 0.42 litra. Spremnik se izuzetno lako i jednostavno prazni i čisti, a potom vraća u svoje ležište.

Xiaomi pametni robot usisivač dolazi s povezana tri procesora od kojih svaki ima svoju ulogu. Riječ je o Allwinnera procesoru sa 4 jezgre, procesoru ST Microelectronics ARM i Texas Instruments LDS procesoru slike.

Zahvaljujući navedenim procesorima, Mi Robot je u stanju da izvrši mapiranje i pozicioniranje u realnom vremenu. Ovaj pametni robot usisavač koristi laserski senzor udaljenosti (LDS) koji mu omogućuje skeniranje okoline za 360 stepeni, 1.800 puta u sekundi. Opremljen je nizom naprednih Xiaomi stilova koji omogućuju brzo i efikasno čišćenje cijelog stana kao i izbor najoptimalnijeg načina čišćenja.

Scroll to Top