Rezerviši na vrijeme svoj primjerak spektakularne PS4 igre Nioh 2 i uštedi

Milioni gaming fanova širom svijeta s velikim nestrpljenjem iščekuju dolazak na tržište Nioh 2 igre za PlayStation 4 konzole. 3D BOX je obezbijedio prednarudžbu ovog naslova koji u prodaju stiže 13. marta.

Veliki februarski popust na brojne atraktivne PS4 naslove u 3D BOX-u se bliži kraju, ali zato na prednarudžbi Nioh 2 igre može da se uštedi sve do njenog pojavljivanja na tržištu. Naime, svi gameri koji se odluče za nabavku ove nevjerovatno uzbudljive igre do 13. marta, ostvaruju popust od 10%.

Inače, Nioh 2 je nevjerovatno uzbudljiva avantura utemeljena na upoznavanju drevnog Japana u jednom od njegovih najmračnijih perioda. Pripremite oštrice za intenzivni akcioni RPG doživljaj smješten u opaku japansku Sengoku eru. Podignite mač i otputujte u krvlju okupano japansko razdoblje – Sengoku eru, opustošenu u ratu protiv osvajača, ali i mračnim, zlim silama. Suprotstavite se nasilnicima putujući zemljom kao samuraj bez gospodara, William.

Ukrstićete mačeve u brutalnoj borbi licem u lice, jer Nioh ne trpi kompromise. Na raspolaganju su vam mačevi, sjekire, koplja, pa čak i ratni čekić protiv ljudskih i demonskih neprijatelja. Da li ste spremni za surova iskušenja i učenje iz sopstvenih grešaka? Ako ste spremni, svaka smrt će vam donijeti uskrsnuće i svako uskrsnuće će ojačati vašu odlučnost da pobijedite neprijatelje.

Uzimajući inspiraciju iz serija igara Ninja Gaiden i Dark Souls, Nioh vas poziva da preuzmete karakteristike istinskog samuraja: vještine i strpljenje za nadvladavanje najsmrtonosnijih neprijatelja i hrabrost za očuvanje nepokolebljivosti čak i kad ste suočeni sa smrću.

Suočićete se s brutalnim i grotesknim neprijateljima. Imate li hrabrosti da se sami suprotstavite vještom samuraju, opakim zvijerima i demonima poznatima kao Yokai? Kad je čovjek pretvoren u demona zahvaljujući moćima Amrite, rezultat je Yoki – izuzetno agresivno biće s velikim, monstruoznim tijelom… Nioh je priča u kojoj su napetost i uzbuđenje toliko veliki da se mogu sjeći mačem…

Scroll to Top