3D BOX PlayStation shop i Delta Planet organizuju Veliki PS4 FIFA 20 turnir

Predstojećeg vikenda u Banjaluci 3D BOX PlayStation shop i Delta Planet organizuju Veliki PS4 FIFA 20 turnir. Takmičenje će se održati u Delta Planetu, nedaleko od glavnog pulta 3D BOX PlayStation shopa, gdje se nalazi i jedini PS Simulator u BiH.

Veliki PS4 FIFA 20 turnir prate vrijedne nagrade. Prvoplasirani takmičar-gamer osvojiće PS4 Slim konzolu s kapacitetom tvrdog diska od 1TB i PS4 igru FIFA 20. Drugoplasiranom takmičaru pripašće dva Dualshock kontrolera najnovije generacije. Trećerangirani takmičar dobiće mogućnost da u 3D BOX PlayStation shopu sam izabere PS4 igru koju najviše želi.

Prijave za ovo Veliki turnir su besplatne, a prijave se mogu obaviti online, na sljedećem linku. Broj takmičarskih mjesta je ograničen, a interesovanje za ovo takmičenje je prevazišlo sva očekivanja organizatora, pa požurite. Takmičenje prijavljenih učesnika počinje u petak, 28. februara, a završava se u nedjelju, 1. marta velikom polufinalnom i finalnom borbom.

Veliki turnir PS4 FIFA 20 se zatvara nakon proglašenja pobjednika i dodjela nagrada najuspješnijim takmičarima. 3D BOX PlayStation shop i Delta Planet žele svim prijavljenim takmičarima mnogo sreće, uspjeha i zabave. GLHF!!!

Scroll to Top