Foto galerija Velikog PS4 turnira koji su organizovali 3D BOX i Delta Planet

Sada, kada se utisci sa Velikog PS4 turnira FIFA 20 polako sliježu, vrijedi još jednom podsjetiti na taj impresivni događaj. Veliki turnir pod nazivom PS4 FIFA 20, u najvećem shopping mall-u u BiH, organizovali su 3D BOX PlayStation shop i Delta Planet Banjaluka.

Veliki turnir PS4 FIFA 20, u najvećem shopping mall-u u BiH, organizovali su 3D BOX PlayStation shop i Delta Planet Banjaluka

Odziv učesnika bio je iznad svih očekivanja organizatora, pa je broj od 256 predviđenih mjesta na PS4 turniru popunjen za nepuna dva dana. Međutim, sve je proteklo u savršeno pozitivnoj atmosferi punoj takmičarskog duha, fer pleja i veselog druženja. Uostalom, fotografije sa ovog atraktivnog i uzbudljivog događaja za sve fanove gaminga, govore više od svake riječi.

Podsjećanje na Veliki turnir PS4 FIFA 20, koji je proteklog vikenda održan u Delta Planetu Banjaluka

Đorđe Cumbo osvojio je prvo mjesto na Velikom turniru FIFA 20 i osvojio Sony PlayStation konzolu 1TB Slim + FIFA 20. Drugoplasiranom Milanu Radanoviću pripala su dva Dualshock Controller-a najnovije generacije. Treće mjesto osvojio je Gabrijel Željko, kojem je pripala PS4 igra iz 3D BOX PlayStation shopa po vlastitom izboru.

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu, kao i Delta Planet Banjaluka, od srca zahvaljuju svim učesnicima koji su uveličali ovaj događaj. Organizatori Velikog PS4 turnira, takođe, čestitaju najboljim učesnicima turnira i osvajačima vrijednih nagrada iz bogatog PlayStation asortimana 3D BOX PlayStation shopa u Delta Planetu Banjaluka.

Scroll to Top