Apple priprema novu tastaturu za iPad uređaje sa ugrađenim trackpad-om

Apple planira da ove godine izbaci na tržište novu tastaturu za iPad uređaje, sa ugrađenim trackpad-om, objavio je The Information. U istoj objavi navodi se da će se predstavljanje ove tastature vjerovatno poklopiti sa datumom izlaska novog iPad Pro modela.

Nema sumnje da je dodavanje trackpad opcije još jedan potez kompanije Apple na povećanju funkcionalnosti tableta. Na taj način njihov iPad se još više približava rangu laptopa. Operativni sistem za iPad već ima podršku za korišćenje miša. Dodavanjem trackpad-a i tastature, uz određeni update operativnog sistema, ovaj uređaj bi, praktično, postao laptop sa ekranom osjetljivim na dodir.

Na godišnjem sastanku akcionara Apple-a, na kojem su najavljene prve prodavnice kompanije u Indiji, Craig Federighi izjavio je da će inovacije biti nastavljene ako se akcionarima dopada ono što je iPad OS dobio do sada. Mnogi se slažu u ocjeni da bi bilo lijepo vidjeti da se iPad približava dvostrukoj namjeni, a to je da uz pomoć trackpad-a i opcije za priključenje miša može da se koristi i kao tablet i kao PC, prenosi PC Press.

Trackpad povećava funkcionalnost

Dosadašnje reakcije na podršku miša za iPad uređaje su bile pozitivne. To može da znači samo jedno – da su razvojni timovi kompanije dobili podršku akcionara da nastave sa implementacijom inovacija. Po svemu sudeći, trackpad na novim tastaturama će uskoro ugledati svjetlo dana, što vodi ka željenom dvostrukom korišćenju iPad uređaja.

Apple očigledno zna šta radi, ali sada ostaje prazan prostor za dodatne inovacije na njihovom MacBook uređaju. Možda je vrijeme da ovaj profesionalni laptop dobije i touchscreen ekran?

Do tada, u 3D BOX-u možete da pogledate bogatu ponudu Apple modela telefona, tableta i originalne dodatne opreme. 3D BOX Banjaluka je, naime, obezbijedio stalne maksimalne pogodnosti za sve kupce Apple uređaja. Pogodnosti se odnose na značajne uštede, maksimalnu garanciju originalnog kvaliteta, garantovan ovlašćeni servis, kao i dodatne garancije na zaštitu proizvoda.

Pored najnovijih modela iPhone 11 serije, tu su i moćni, multipraktični iPad uređaji, po kvalitetu neprikosnoveni na tržištu tableta. Apple je poznat i po vrhunskom kvalitetu pametnih satova, dodatne opreme za telefone, tablete i druge nosive uređaje.

Apple i 3D BOX dobitna kombinacija

Prošlogodišnji iPad 9.7 po cijeni od 789 KM svakako je jedan od najzanimljivijih Apple uređaja u 3D BOX ponudi. S obzirom na nevjerovatno nisku cijenu u odnosu na beskompromisni kvalitet, sigurni smo da je ovo prilika koju ne trebalo propustiti. Riječ je o uređaju munjevitih performansi, a praktičnost mu je na najvišem mogućem nivou.

U ponudi je još nekoliko ovogodišnjih i prošlogodišnjih iPad modela koji objedinjuju sve ono što imaju današnji smartfoni i računari. Uostalom, kompletnu ponudu Apple proizvoda, od iPhone i iPad modela, preko Apple Watch pametnih satova, do bogate Apple opreme možete da pogledate na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Pored svega nabrojanog, uz kupovinu Apple uređaja u 3D BOX-u, uvijek postoji i opcija dodatne uštede u vidu povrata PDV-a. Sve informacije o tome možete da dobijete u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka.

Scroll to Top