Nova Samsung eksterna baterija na velikoj 8-martovskoj akciji u 3D BOX-u

Samsung Fast Charge Wireless and Battery Pack kapaciteta 10.000 mAh je nova eksterna baterija Samsung brenda. Povodom 8. marta, u 3D BOX-u je ova moćna eksterna baterija u pink boji trenutno na velikom akcijskom sniženju, većem od 50%!

Inače, ova eksterna baterija dolazi uz Samsung AFC 15 W i Quick Charge 2.0 podršku koja omogućuje brzo punjenje uređaja kada ste u pokretu. OCP funkcija obezbjeđuje sigurno punjenje, bez brige o prekomjernom nivou struje koja bi mogla da naškodi uređaju. 

Pored toga, Samsung eksterna baterija sprečava visoki napon uz pomoć OVP funkcije. Zahvaljujući toj funkciji svaki kompatibilan uređaj može sigurno da se puni do svog punog kapaciteta.

Samsung eksterna baterija može istovremeno da napaja 2 uređaja, što je još jedna u nizu njenih prednosti. Ima i podršku za punjenje slabom strujom. Kompatibilna je sa širokim spektrom nosivih uređaja, kako Samsung brenda, tako i mnogih drugih. Brzo i efikasno napuniće novije smartfone različitih proizvođača, kao i različite pametne satove i fitness trackere.

S kapacitetom punjenja od 10.000 mAh ova eksterna baterija pruža više nego dovoljno snage za dnevne, pa i višednevne potrebe. Odlikuje se tankim, laganim i ergonomskim dizajnom koji je čini udobnom za držanje u ruci. Savršeno će se uklopiti sa najrazličitim stilovima korisnika, kao i sa dizajnom raznih nosivih uređaja.

Povodom 8. marta, u 3D BOX-u su na velikom sniženju i svi Samsung Galaxy Watch Active pametni satovi.

Scroll to Top