3D BOX 8-martovski popust na sve Samsung Galaxy Watch Active modele

Svi Samsung Galaxy Watch Active modeli pametnih satova u 3D BOX-u su na velikom 8-martovskom popustu. Ovu jedinstvenu ponudu 3D BOX je kreirao kako bi proslava Dana žena bila obilježena prigodnom pogodnošću kupovine uz veliku uštedu.

Galaxy Watch Active pametni satovi su zaista savršen poklon u mnogim prilikama, a svakako i za dame povodom 8. marta. Riječ je o nosivim uređajima izuzetnog kvaliteta. Inače, odličan su izbor za sve aktivne ljude koji preferiraju eleganciju, rafiniranost i zdrav, sportski stil života.

Galaxy Watch Active pametni satovi opremljen su nizom korisnih opcija za ljude koji brinu o svom zdravlju. Imaju ugrađene mjerače broja otkucaja srca, krvnog pritiska i nivoa stresa. Kod ubrzanog rada srca ili povećanog stresa, sat upozorava korisnika i za prvu pomoć preporučuje mu vježbe disanja.

Fanovi fitnesa biće oduševljeni opcijama GPS-a i auto-fitness modovima za 39 različitih aktivnosti, od džoginga, preko biciklizma, do plivanja. Zahvaljujući svojoj povezivosti, Galaxy Watch Active je u mogućnosti da preuzme najbitnije funkcije telefona. Ima sertifikat IP68, što znači da je vodootporan do dubine od 50 metara.

Povodom 8. marta, u 3D BOX-u je na brutalno velikom sniženju i moćna Samsung eksterna baterija u pink boji.

Scroll to Top