3D BOX Novo veliko sniženje nekih od najtraženijih i najboljih PS4 igara

U 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu Banjaluka u toku je novo akcijsko sniženje na pojedine PS4 igre. Veliko sniženje na neke od najatraktivnijih novijih naslova, zapravo, važi na svim 3D BOX prodajnim mjestima. Na web shopu mobilnitelefoni.ba možete da pogledate kompletnu ponudu naslova na novom velikom sniženju.

Između ostalog, veliko sniženje odnosi se i na jednu od najboljih igara svih vremena za PlayStation konzole – Red Dead Redemption 2. Ova uzbudljiva priča prepuna akcije smještena je u živopisni ambijent Divljeg zapada. Tu je i neizostavi life style tipičan za vrijeme kada je ravnopravnost više garantovao revolver nego neki pisani zakon.

Kada Sony i Rockstar udruže snage, kao u slučaju RDR-a, jasno je da igrače čeka nezaboravno i neponovljivo gaming iskustvo. Fenomenalna grafika i zvuk, te savršeno izveden svaki detalj u ovoj slojevitoj, a ipak jednostavnoj priči, zaslužuju najviše ocjene. Veliko sniženje na ovu igru u 3D BOX-u idealna je prilika da se ona nabavi po do sada najnižoj cijeni.

Veliko sniženje odnosi se i na još vruće naslove kao što su Borderlands 3 i The Outer Worlds. Po cijeni nižoj nego ikad u ponudi je i nevjerovato kvalitetna strateška igra Sid Meier’s Civilization VI. Borderlands 3 je trenutno najjeftinija karta za putovanje na kraj galaksije gdje se nalazi grupa planeta ugroženih korporacijskim nasiljem…

Ako ste fan Sci-Fi RPG priča nipošto ne propuštajte veliko sniženje i na naslov The Outer Worlds. Međutim, ako preferirate taktiku, strategiju i velike, grandiozne poduhvate, uključujući podizanje cijelog carstva, Civilization VI je prava igra za vas. 

Najnovije veliko sniženje na svim 3D BOX prodajnim mjestima odnosi se i na svima dobro poznate naslove kao što su NBA 2K20, legendarni GTA V, WWE 2K20… Akcija se završava 22. marta, pa ako ste među PS4 igrama na sniženju pronašli onu koju morate imati, požurite u 3D BOX.

Scroll to Top