PlayStation 4 je vrhunska kućna zabava za cijelu porodicu

Zbog vanredenih okolnosti izazvanih širenjem Corona virusa, 3D BOX PlayStation shop trenutno radi samo putem web shopa mobilnitelefoni.ba. Online kupcima su obezbijeđeni svi uslovi sigurne kupovine, maksimalna zaštita ličnih podataka i brza dostava proizvoda na kućnu adresu. Sve je to uspostavljeno po najvišim svjetskim standardima i uz međunarodno priznati SSL sertifikat kao garanciju sigurne online kupovine.

Kada je u školi ostvaren željeni uspjeh ili kada školskih časova nema, kao što je sada slučaj zbog korona virusa, bolje zabave u časovima odmora i opuštanja, u bezbjednosti i toplini vlastitog doma, nema od Sony PlayStation-a. PlayStation, međutim, igraju i stariji, pa tako postaje vrhunska kućna zabava za cijelu porodicu.

PlayStation konzole top kvaliteta

Četvrta generacija PlayStation konzola dostigla je vrhunski kvalitet u performansama, kao i u ostalim softverskim i hardverskim rješenjima. U mogućnosti su da igračima pruže top kvalitet i prikažu im izuzetno realistične svjetove odabrane zabave, uz prateće efekte koji doživljaje i iskustva igrača čine veoma zabavnim, uzbudljivim i nezaboravnim.

Ogroman izbor kvalitetnih igara za PS4 konzole učinio je ovu platformu za gaming ubjedljivo najpopularnijom na svijetu. To je, između ostalog, uticalo i na stvaranje širokih zajednica fanova PlayStation brenda širom svijeta. Magičnu privlačnost PS4 igara čini njihova beskrajna šarolikost, kao i širok izbor tema, od sportskih ili pucačkih, preko taktičkih, strateških, naučno-fantastičnih, avanturističkih, do zabavnih i onih koje podstiču razvoj logičkog razmišljanja.

PlayStation ne bi bio broj 1 u svijetu gaminga da nema izuzetno razvijenu podršku igračima kako bi njihova iskustva na ovoj platformi za zabavu bila vrhunska i nezaboravna. PS pribor sadrži najrazličitije dodatke koji igru podižu na viši nivo, poput slušalica namijenjenih prvenstveno gamerima, kamera, stalaka, originalnih torbi za PS4 opremu i, naravno, Dualshock kontrolera i raznih drugih upravljača, sve do volana sa cijelim upravljačkim kokpitom za racing igre.

Uzbudljivi svijet virtuelne realnosti

PS VR je još od nastanka najprivlačnija “zvjezdana kapija” za bezbjedan prelazak u ludo zabavni i uzbudljivi svijet virtuelne realnosti. Želite li da doživite iskustvo boravka u svijetu virtuelne realnosti punom izazova? Privlače li vas nevjerovatni paralelni univerzumi prepuni neobičnih, strašno uvjerljivih bića i pojava s kojima treba da izađete na kraj? Zaronite u PlayStation virtuelnu realnost za nenadmašan osjećaj ushićenosti i uzbuđenja.

PlayStation bonovi različitih vrijednosti služe za dopunu vašeg računa (novčanika, engl. wallet) na PlayStation Store. Možete da ih kupite na svim 3D BOX prodajnim mjestima ili na web shopu mobilnitelefoni.ba. Korišćenje ovih bonova za dopunjavanje novčanika (engl. wallet) na PlayStation Store je prilično jednostavno i odvija se u nekoliko jednostavnih koraka koje svaki gamer poznaje.

Scroll to Top